Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 15:04

Η ανασκόπηση του 2022 με τον φακό του onprevezanews – Φεβρουάριος 2022

Λίγες ημέρες πριν την αλλαγή του χρόνου και του ερχομού του 2023, το onprevezanews.gr σας θυμίζει ξανά τι γεγονότα διαδραματίστηκαν το 2022 και μέσα από τον φακό του σας τα ξαναφέρνει στην μνήμη.

Γεγονότα πολιτικά, αθλητικά, πολιτιστικά, κοινωνίκα και άλλα, γεγονότα ευχάριστα ή και δυσάρεστα είχε ο ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ του 2022.

01/02

Κατά πλειοψηφία η πρόταση Καραμανίδη για εξουσιοδότηση στον Δήμαρχο για το Κολυμβητήριο (βίντεο)

Ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού του Δήμου, σημερινός ανεξάρτητος σύμβουλος Δημήτρης Καραμανίδης, προχώρησε σε μία κίνηση ”πίεσης” προς την δημοτική αρχή, για το θέμα του Κολυμβητηρίου.

Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο αποκατάστασης ζημιών στην Τ.Κ Νικόπολης προϋπολογισμού 660.000€

Υπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου Πρέβεζας κ. Νίκου Γεωργάκου και του αναδόχου κ. Ανδρέα Αναστασόπουλου η σύμβαση του έργου : «Κατεπείγουσες εργασίες αποκατάστασης ζημιών -υδραυλικών υποδομών-άρση επικινδυνότητας στην περιοχή Νικόπολης που επλήγη από την θεομηνία της 20-26/1/2021».

Δύο σούπερ μεταγραφές ο Φ.Γ.Σ Πρέβεζας

Η Ομάδα Βόλεϊ Γυναικών του Φ.Γ.Σ. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει δύο μεταγραφές για τη χειμερινή περίοδο.
Παίκτριες της ομάδας μας θα είναι από φέτος η 23χρονη αθλήτρια Ζιώγου Βασιλική και η 20χρονη Μητσοπόύλου Λαμπρινή.

Στράτος Ιωάννου: Αληθινός, πραγματικός…μίλησε για όλους και για όλα (βίντεο)

Ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου, βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην εκπομπή του Γιάννη Βασιλειάδη ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ στο Ράδιο Πρέβεζα 93.

02/02

Με σκόρερ τον Φώτη Σιδέρη ο ΠΑΣ Πρέβεζα στην επόμενη φάση του κυπέλλου

Μπορεί η ομάδα της Αναγέννησης Τσουκαλάδων να άνοιξαν το σκορ πολύ νωρίς και πιο συγκεκριμένα στο 4ο λεπτό με τον Λάζαρη, ωστόσο ο ΠΑΣ Πρέβεζα με τον αρχηγό Φώτη Σιδέρη να πετυχαίνει δύο τέρματα (19ο, 43ο), πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Νέος σεισμογραφικός σταθμός από το Πανεπιστήμιο Πατρών στον Δήμο Πάργας

Επισφραγίστηκε η συνεργασία του Δήμου Πάργας με το Πανεπιστήμιο Πατρών με την εγκατάσταση ενός νέου σεισμολογικού σταθμού στη θέση Καστρί. Ο νέος σεισμολογικός σταθμός ανήκει στο σεισμολογικό δίκτυο του Εργαστηρίου Σεισμολογίας του Τμήματος Γεωλογίας του Παν. Πατρών και εγκαταστάθηκε σε οικίσκο που παραχωρήθηκε από το Δήμο, στο χώρο του παλιού δημοτικού.

03/02

Στίβος: Με 5 αθλητές θα συμμετέχει ο ΕΥΖΗΝ στην ημερίδα κλειστού στίβου στο Σ.Ε.Φ

Με 5 αθλητές-τριες, θα συμμετέχει ο Α.Σ ΕΥΖΗΝ Πρέβεζας στην ημερίδα κλειστού στίβου που θα γίνει το Σάββατο (5/2) στο κλειστό του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

04/02

Η ΑΕΝ Ηπείρου εκπέμπει S.O.S – Πολλά τα προβλήματα – Απών το κράτος (βίντεο)

Κραυγή αγωνίας για το μέλλον τους στην ΑΕΝ Ηπείρου εξέπεμψαν οι σπουδαστές οι οποίοι βλέπουν τα προβλήματα να είναι πολλά και κανείς να μην μπορεί να κάνει το παραμικρό.

06/02

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι διασυλλογικοί ιστιοπλοϊκοί αγώνες στην Πρέβεζα (βίντεο-φωτογραφίες)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι διασυλλογικοί ιστιοπλοϊκοί αγώνες στην Πρέβεζα, που διοργάνωσε ο Ναυτικός Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πρέβεζας το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Φεβρουαρίου.

Επίσκεψη Δημάρχου Πάργας σε Κουκούλι και Χόχλα

Συνεχίζοντας τις συναντήσεις με τους δημότες ο Δήμαρχος Πάργας Νίκος Ζαχαριάς συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Δημήτρη Μάρκου, Δημήτρη Μπούσιο, Βασίλη Γκίζα, επισκέφτηκε τα χωριά Χόχλα και Κουκούλι.

Δήμος Πρέβεζας: Έκοψε την πίτα για τους υπαλλήλους σε Πρέβεζα, Λούρο και Ζάλογγο

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του για τους εργαζόμενους της Δ.Ε Πρέβεζας,πραγματοποίησε ο Δήμος Πρέβεζας στον χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου. Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ.Χρυσόστομος, ο οποίος και εξέφρασε τις ευχές του για υγεία και καλή χρονιά σε όλους,ενώ στην λιτή τελετή παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος κ.Νίκος Γεωργάκος,οι αντιδήμαρχοι κ.κ.Γιάννης Δαρδαμάνης και Γρηγόρης Κουμπής και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λεωνίδας Αργυρός.

07/02

Τούρτα έκπληξη στον Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο

Επίσκεψη και ευχές με έκπληξη στον Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο από τον σύλλογο Petanque Πρέβεζας, ΑΓΣΠ 2021.

08/02

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο ΠΑΣ Πρέβεζα – Αποχώρηση Ρεκατσίνα στο τέλος της χρονιάς (βίντεο)

Στην ταβέρνα ‘’Γιασεμί’’, η ομάδα του ΠΑΣ Πρέβεζα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του για το 2022, παρουσία μελών της διοίκησης, του προπονητικού team, των ποδοσφαιριστών, καθώς επίσης και του μεγάλου χορηγού του συλλόγου ΙΚΤΕΟ ΖΗΚΙΔΗΣ, ο οποίος στηρίζει τις προσπάθειες της ομάδας μας.

Νέα συνεργάτιδα του Δημάρχου Πρέβεζας σε θέματα πολιτισμού και πολιτιστικού marketing η Σπυριδούλα Γεωργοκίτσου

Νέα δυναμική ανανέωση στον πολιτιστικό προγραμματισμό – σχεδιασμό του Δήμου Πρέβεζας αποφέρει η ένταξη στους συνεργάτες του Δημάρχου Πρέβεζας της άρτια εξειδικευμένης αλλά και πολυβραβευμένης σε θέματα πολιτισμού και πολιτιστικού marketing φιλολόγου κας Σπυριδούλας Γεωργοκίτσου.

09/02

Η Ανέγερση του Μουσικού Σχολείο στο επίκεντρο και πάλι

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολουθήσαμε τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας, με αφορμή την κοινή ερώτηση των δημοτικών συμβούλων  κ. κ Α. Αμάραντο (Ανάπτυξη Τώρα), Θ. Ανωγιάτη (Στροφή στο Μέλλον) και Κ. Κορωναίου (Δημοτική Συνεργασία), που αφορούσε το Κτιριακό Ζήτημα του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας.

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη επισκέφτηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας (βίντεο-φωτογραφίες)

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Ελευθέριος Οικονόμου βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης στην Πρέβεζα, εκπροσωπώντας την Ελληνική Κυβέρνηση για τους εορτασμούς του Πολυούχου της Πρέβεζας Αγ. Χαραλάμπους.

10/02

Η Πρέβεζα γιόρτασε τον Πολιούχο Αγ. Χαράλαμπο παρουσία του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Λευτέρη Οικονόμου

Η Πρέβεζα γιόρτασε τον Πολιούχο της Αγ. Χαράλαμπο, παρουσία αρχών, φορέων και πιστών, τηρώντας τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα.

Κατάθεση πρότασης στο Ταμείο Ανάκαμψης για δίκτυο ποδηλατοδρόμων στην Π.Ε. Πρέβεζα

Η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε σήμερα την υποβολή πρότασης για ένταξης του έργου «Κατασκευή δικτύου ποδηλατοδρόμων (Ιόνια Διαδρομή) στην Π.Ε. Πρέβεζας στο Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης. H πρόταση γίνεται με ώριμη μελέτη που έχει εκπονηθεί έγκαιρα από την Π.Ε. Πρέβεζας και κατατίθεται με το άνοιγμα του προγράμματος «Παρεμβάσεις με στόχο τη βελτίωση του Δημόσιου χώρου».

Συνάντηση αγροτών και κτηνοτρόφων με τον Δήμαρχο Πάργας

Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της περιοχής βρίσκονται σε κινητοποιήσεις και αντιπροσωπία τους είχε σήμερα συνάντηση με τον Δήμαρχο Πάργας, ώστε να αναδειχτούν τα σοβαρά προβλήματα που τους απασχολούν με κύρια το υψηλό κόστος παραγωγής και καυσίμων, την λειτουργία του ΤΟΕΒ Αχέροντα, το αίτημα για αύξηση του αφορολογήτου, την άμεση και γρήγορη καταβολή αποζημιώσεων από τον ΕΛΓΑ και άλλα.

11/02

Στράτος Ιωάννου: «Αναγνωρίζεται η επιτυχημένη πορεία της Περιφέρειας Ηπείρου στον Τουρισμό»

Tην Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022 πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του  Περιφερειακού Συμβουλίου Τουρισμού, η πρώτη με τον νέο υπουργό κ. Βασίλη Κικίλια, στην οποία παρευρίσκονταν οι Περιφερειάρχες και θεματικοί αντιπεριφερειάρχες από όλη την Ελλάδα. Την Ήπειρο εκπροσώπησαν ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης και ο Αντιπεριφερειάρχης υπεύθυνος για την τουριστική ανάπτυξη της Ηπείρου κ. Στράτος Ιωάννου.

Οι μαθητές του πρότυπου γυμνασίου στηρίζουν την ένταξη της Αρχαίας Νικόπολης στην Unesco (βίντεο)

Σε μία εξαιρετική πρωτοβουλία προχώρησαν οι μαθητές της 3ης γυμνασίου του πρότυπου γυμνασίου Πρέβεζας, μία κίνηση στήριξης και ένταξης της Αρχαίας Νικόπολης στα μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της Unesco.

13/02

Τεράστια ωστικά υποθαλάσσια κύματα από εκρήξεις χτυπούσαν ψαροντουφεκά (βίντεο)

Η ιστορία επαναλαμβάνεται, αφού τα ΕΛΠΕ (Ελληνικά Πετρέλαια), ξεκίνησαν νέες σεισμικές έρευνες στο Ιόνιο, με πλήρη αδιαφάνεια και χωρίς καμία δημόσια ενημέρωση.

14/02

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: Οι ερωτευμένοι γιορτάζουν – Οι προτάσεις μας (φωτογραφίες-βίντεο)

Η πανδημία έχει χτυπήσει όλο τον πλανήτη, αλλά οι ερωτευμένοι θα γιορτάσουν τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

15/02

Τα αστεράκια της Νικόπολης άρχισαν να λάμπουν

Ξεκίνησαν τα κορίτσια του μίνι κοριτσιών του ΣΚ Νικόπολης τον πρώτο τους αγώνα στη Λευκάδα με αντίπαλο τη Νίκη Λευκάδας.

Κοπή πίτας Εργαζομένων του Επιμελητηρίου Πρέβεζας

Την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων του Επιμελητηρίου Πρέβεζας παρουσία του Προέδρου κ. Ιωάννη Μπούρη και της υπεύθυνης γυναικείας επιχειρηματικότητας κας Κωνσταντινίδη Αγγελικής.

Σύλλογος γονέων μουσικού σχολείου: Κυκλοφοριακή Ρύθμιση στην περιοχή του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας

Το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας  ιδρύθηκε το 2009 (ΦΕΚ 1173/17-6-09)) και στεγάζεται στην Οδό Ιωαννίνων 210 (πρώην κτίρια ΤΕΙ,έναντι ΚΤΕΛ). Ο συνολικός αριθμός των μαθητών που φοιτούν, ξεπερνάει τους 200. Το ωράριο λειτουργίας του Σχολείου είναι  8:15 π.μ -2:50 μ.μ Δευτέρα & Τρίτη και 8:15 π.μ -2:20 μ.μ τις υπόλοιπες ημέρες.

Το Τμήμα Λογιστικής της Πρέβεζας ”μετακομίζει” στα Γιάννενα

Τίτλοι τέλους πέφτουν για την λειτουργία του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Πρέβεζας. Η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων μετά από μία πολύωρη συνεδρίαση και σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Epiruspost αποφάσισε κατά πλειοψηφία την μεταφορά της έδρας για το συγκεκριμένο Τμήμα στα Γιάννινα.

16/02

Συνάντηση με τους κατοίκους στο Άνω Κοτσανόπουλο πραγματοποίησε κλιμάκιο της “Ανάπτυξης Τώρα”

Η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα”, στο πλαίσιο του θεσμικού της ρόλου και υλοποίησης της απαραίτητης διαβούλευσης για τη διαμόρφωση του Στρατηγικού Σχεδιασμού του Δήμου Πρέβεζας για την επόμενη επταετία, ξεκίνησε από το Σαββακύριακο που μας πέρασε συναντήσεις με κατοίκους των χωριών του Δήμου.

Στροφή στο μέλλον για Πανεπιστήμιο: ”Η άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία”

Η πόλη μας βρίσκεται μπροστά σε μια πολύ δυσάρεστη εξέλιξη που προκάλεσε η κατά πλειοψηφία απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για την μεταφορά του Τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής από την Πρέβεζα στα Γιάννενα, με κριτήρια που υπαγορεύονται από ακραίο συντεχνιασμό στον οποίο παρέχουν την όποια νομιμοποίηση τα αποτελέσματα της εφαρμογής του Νόμου Κεραμέως.

Εγκαίνια του Δημοτικού Σταδίου Πάργας (φωτογραφίες-βίντεο)

Πραγματοποιήθηκαν  τα εγκαίνια του Δημοτικού Σταδίου Πάργας, με ένα πανηγυρικό φιλικό αγώνα μεταξύ των σωματείων Απόλλων Πάργας, Αστέρα Ανθούσας και Ένωση Πάργας. Ολοκληρώθηκε έτσι ένα έργο που ταλαιπώρησε για περισσότερα από 7 χρόνια την αθλητική κοινότητα της Πάργας.

Μιχάλης Διακομιχάλης: Ο καθηγητής από την Νίσυρο που αγάπησε την Πρέβεζα όσο κανείς άλλος

Ο Μιχάλης Διακομιχάλης, ένας καθηγητής από την Νίσυρο, γεννημένος το 1959 είναι καθηγητής στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με Γνωστικό Αντικείμενο τη “Λογιστική του Εθνικολογιστικού Συστήματος και Ειδικές Λογιστικές”.

17/02

Δημήτρης Καραμανίδης: ”Δηλώνω παρών και θα κάνω ό,τι περνάει απ’ το χέρι μου για την παραμονή του τμήματος στην Πρέβεζα”

Με ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας και ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Καραμανίδης, δηλώνει παρών και στήριξη σε ότι περνάει από το χέρι του για την παραμονή του τμήματος Λογιστικής στην Πρέβεζα.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΕΒΕΖΑ 1821-2021 .….. στο σήμερα και το αύριο – Ίδρυση νέου πολιτιστικού φορέα

Για τα μέλη της επιτροπής ΠΡΕΒΕΖΑ 1821-2021, ΙΣΤΟΡΙΑ-ΜΝΗΜΗ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, η περσινή χρονιά αποτέλεσε μία όμορφη περιπέτεια προσφοράς και γνώσης. Μέσα από τις εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποίησε η επιτροπή με αφορμή τα 200 χρόνια από την έναρξη της Επανάστασης, τα μέλη της είχαν την ευκαιρία να προσφέρουν στο κοινό της Πρέβεζας μια σειρά από ποιοτικές εκδηλώσεις, να αναδείξουν την τοπική ιστορία και να προβάλουν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή πανελλαδικά, αλλά και τα μέλη της επιτροπής κέρδισαν σε γνώσεις, αφού εντρύφησαν στην ιστορία της Επανάστασης και της εποχής της.

Έκλεισαν το κόμβο στο Καναλάκι οι αγρότες – Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους (φωτογραφίες)

Στο συμβολικό κλείσιμο του κόμβου στο Καναλάκι προχώρησαν το πρώΐ της Πέμπτης οι αγρότες της περιοχής μοιράζοντας φυλλάδια με τα αιτήματά τους στους διερχόμενους οδηγούς.

Στράτος Ιωάννου: ”Απαράδεκτη και πρωτοφανής η γνωμοδοτική απόφαση της Συγκλήτου”

«Η απαράδεκτη, πρωτοφανής γνωμοδοτική απόφαση της Συγκλήτου να μεταφέρουν το τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής στα Ιωάννινα είναι μια προσωρινή μάχη που κέρδισε μια μικρή ομάδα καθηγητών που απλώς κοίταξαν τη βόλεψή τους. Δεν είναι ο πόλεμος στον οποίον έχουν συνταχθεί οι πάντες, οι φοιτητές και οι οικογένειές τους, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, εγώ, οι βουλευτές, οι δήμαρχοι και ολόκληρη η κοινωνία του νομού Πρέβεζας και θα έλεγα και της Ηπείρου. Γι’ αυτό πιστεύω ότι τίποτε δεν έχει τελειώσει ακόμη με αυτήν την -γνωμοδοτική μόνον- απόφαση, η οποία είναι απολύτως ιδιοτελής, αδικαιολόγητη και βεβαίως, όχι οριστική.

Θλίψη στην κοινωνία της Πρέβεζας – ”Έφυγε” ο Γιώργος Φραγκούλης

”Έφυγε” από κοντά μας σήμερα το μεσημέρι στα 70 του χρόνια ο  Γιώργος Φραγκούλης ένας πολύ αγαπητός άνθρωπος στην κοινωνία της Πρέβεζας, που έχει προσφέρει τόσο στην πολιτική όσο και αθλητική ζωή της πόλης.

20/02

Μνημόνιο Συνεργασίας Επιμελητηρίου Πρέβεζας – Δ.ΙΕΚ Πρέβεζας

Μνημόνιο Συνεργασίας υπογράφηκε σήμερα, Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022, στο Επιμελητήριο Πρέβεζας, μεταξύ του Επιμελητηρίου και του Δημόσιου Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης Πρέβεζας (Δ.ΙΕΚ).

Ο Ναυτικός Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πρέβεζας έκοψε την πίτα του (βίντεο)

Σε μία λιτή γιορτή και με την παρουσία μόνο των αθλητών του ο Ναυτικός Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πρέβεζας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του για το 2022, στις εγκαταστάσεις της Μαρίνας Πρέβεζας.

Ο πυγμάχος Λευτέρης Τσεβρενίδης από την Ν. Κερασούντα στην Εθνική Ελλάδος

Ο πρωταθλητής πυγμαχίας Λευτέρης Τσεβρενίδης που ξεκίνησε από τον πυγμαχικό σύλλογο Ν. Κερασούντας Πρέβεζας και πλέον φορά τα χρώματα του Ολυμπιακού στα 75 κιλά παίδων κλήθηκε από την Ομοσπονδία και θα συμμετάσχει με τα χρώματα της Εθνικής μας στο δυνατό διεθνές τουρνουά στο Μπρασόφ της Ρουμανίας 22-28 Φεβρουαρίου!!!

21/02

Μεγάλη νίκη-πρόκριση για τις κορασίδες της Νικόπολης στον τελικό της διοργάνωσης

Σ ένα ιστορικό παιχνίδι οι κορασίδες της Νικόπολης με κατάθεση ψυχής και υπέροχο μπάσκετ νίκησαν και στην έδρα του τον μαχητικό ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ με σκορ 43-46, και προκρίθηκαν στο μεγάλο τελικό. Τα κορίτσια με μεγάλη συγκέντρωση μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο υπερασπίστηκαν την πρώτη νίκη τους στην Πρέβεζα και ξανακέρδισαν τον ΠΑΣ.

Η εταιρία ΣΥΡΡΑΚΟ της οικογένειας Τέφα έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της

Η εταιρία ΣΥΡΡΑΚΟ της οικογένειας Τέφα έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της, την Κυριακή 13/2 παρουσία όλου του προσωπικού και των οικογενειών τους.

22/02

Στράτος Ιωάννου: ”Θα κάνουμε τα πάντα για να μείνει το τμήμα στην Πρέβεζα” (βίντεο)

Για ακόμη μία φορά ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου και κατά την διάρκειά του δημοτικού συμβουλίου δήλωσε την αντίθεσή του με την απόφαση της Συγκλήτου για την μεταφορά του Πανεπιστημιακού Τμήματος Λογιστικής από την Πρέβεζα στα Ιωάννινα.

24/02

Συνάντηση Στράτου Ιωάννου, Στέργιου Γιαννάκη και Νίκου Γεωργάκου με την Διοίκηση της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού

Την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022 πραγματοποιήθηκε κοινή συνάντηση στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας κ. Στράτου Ιωάννου, του βουλευτή κ. Στέργιου Γιαννάκη και του Δημάρχου Πρέβεζας κ. Νίκου Γεωργάκου με τη διεύθυνση της ΑΕΝ, ήτοι με τον Διοικητή της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) Ηπείρου Πλοίαρχο Λ.Σ. Παύλο Τιφτικίδη και τον Διευθυντή της σχολής κ. Παντελή Κίκερη.

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την απελευθέρωση της Πάργας

Ολοκληρώθηκε η εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Δήμος Πάργας για τον εορτασμό των 109 χρόνων από την απελευθέρωση της Πάργας. Στην εκδήλωση  που μεταδόθηκε και διαδικτυακά οι φιλόλογοι Γεώργιος Τούσης και Ευάγγελος Παπαδόπουλος παρουσίασαν τα ιστορικά γεγονότα που οδήγησαν στην απελευθέρωση της πόλης.

Υπό την απειλή πιστολιού έγινε ένοπλη ληστεία στην Φιλιππιάδα – Συνελήφθη ο δράστης

Του κόλλησε το πιστόλι στο κρόταφό και του πήρε 200 ευρώ.

Όλα΄έγιναν το πρωΐ της Κυριακής στην περιοχή της Φιλιππιάδας, όταν ένας ηλικιωμένος άντρας πήγε στο ATM της τράπεζας Πειραιώς, προκειμένου να κάνει ανάληψη μετρητών.

Τεράστια αναγνώριση για το ABC Success Lab – Βραβεύτηκε από το Πανεπιστημίο Cambridge

Μια τεράστια αναγνώριση για το για το ABC Success Lab των Δέσποινα Παπαγεωργίου, Στέφανου Νέσσερη, το οποίο βραβεύτηκε από το Cambridge Assessment English.

Πυγμαχία: Ο Λευτέρης Τσεβρενίδης θα διεκδικήσει το χρυσό στον τελικό της Κυριακής

Το χρυσό μετάλλιο στον τελικό της Κυριακής θα διεκδικήσει ο πρωταθλητής Ελλάδος της πυγμαχίας στα 75 κιλά Λευτέρης Τσεβρενίδης με αντίπαλο τον Αμερικανό Lugo Elijah, στο διεθνές τουρνουά στο Μπρασόφ της Ρουμανίας, εκπροσωπώντας την Εθνική Ελλάδος.

27/02

Το όνειρο συνεχίζεται για τον Φιλαθλητικό μετά τη μεγάλη νίκη στην Αλεξανδρούπολη

Η Νίκη πήρε προβάδισμα δύο φορές στο παιχνίδι, αλλά και τις δύο φορές ο Φιλαθλητικός είχε την απάντηση, στέλνοντας το ματς σε 5ο σετ και τελικά παίρνοντας τη νίκη με 3-2 στο τάι μπρέικ για την 1η αγωνιστική των play off.

Τουρνουά Αμπαλί στην μνήμη του Γιώργου Φραγκούλη, παρουσία των παιδιών του (βίντεο-φωτογραφίες)

Φιλικό τουρνουά αμπαλί στην μνήμη του Γιώργου Φραγκούλη που ”έφυγε” πριν από λίγες ημέρες, πραγματοποιήθηκε το πρωΐ της Κυριακής στα γήπεδα της Κυανής Ακτής, μεταξύ ομάδων από την Πρέβεζα και τα Ιωάννινα.

Ανεμοστρόβιλος στην θαλάσσια περιοχή του Παντοκράτορα (βίντεο)

Ένα εκπληκτικό βίντεο έφερε στο φως της δημοσιότητας ο συμπολίτης μας Φίλιππος Ξέρας, που απεικονίζει έναν ανεμοστρόβιλο πάνω από την θάλάσσια περιοχή του Παντοκράτορα στην Πρέβεζα, το μεσημέρι της Κυριακής.

Τρίτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου ο Αντρέα Μίτα (βίντεο)

Μπορεί να κατέκτησε την 3η θέση στο 36ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου 2022, ανδρών-γυναικών, στο ύψος ο αθλητής του Α.Σ ΕΥΖΗΝ Πρέβεζας Αντρέα Μίτα με 2.03, ωστόσο βρέθηκε μακριά από τον καλό του εαυτό.

Πυγμαχία: Ασημένιος ο Λευτέρης Τσεβρενίδης στην Ρουμανία

Με το ασημένιο μετάλλιο στο στήθος επιστρέφει ο Πρεβεζάνος πυγμάχος Λευτέρης Τσεβρενίδης, ο οποίος εκπροσωπώντας την Εθνικής Ελλάδος στο διεθνές τουρνουά της Ρουμανίας στο Μπρασόφ, ηττήθηκε στον μεγάλο τελικό των 75 κιλών από τον Αμερικανό Lugo Elijah στα σημεία με 3-2.

28/02

Δημήτρης Καραμανίδης: ”Χαίρομαι που έγινα η θυσία για το καλό του τόπου μου” (βίντεο)

Μπορεί να είπε μπράβο, αλλά μισό, για τα αθλητικά έργα που έχουν δρομολογηθεί, ωστόσο ο ανεξάρτητος Δημοτικός Δημήτρης Καραμανίδης, άφησε πολλές αιχμές κατά της δημοτικής αρχής για την διαχείρισή τους.

Προηγούμενο Άρθρο

Χρόνια πολλά από την ομάδα ΔΙΑΣ Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Χρηματοδότηση 2.800.000€ για έργα οδικής ασφάλειας στον Δήμο Πάργας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...