Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 7:02

Στράτος Ιωάννου: ”Θα κάνουμε τα πάντα για να μείνει το τμήμα στην Πρέβεζα” (βίντεο)

Για ακόμη μία φορά ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου και κατά την διάρκειά του δημοτικού συμβουλίου δήλωσε την αντίθεσή του με την απόφαση της Συγκλήτου για την μεταφορά του Πανεπιστημιακού Τμήματος Λογιστικής από την Πρέβεζα στα Ιωάννινα.

Ο κ. Ιωάννου σε έντονο ύψος δήλωσε κάθετα αντίθετος, ενώ ανέλυσε όλα τα ενδεχόμενα (υπέρ και κατά), για το τμήμα Λογιστικής.

”Γιατί ενώ το τμήμα της Πρέβεζας δεν είναι στο κόκκινο σε σχέση με άλλες σχολές της χώρας, το μόνο τμήμα για μεταφορά που αποφασίστηκε ήταν το δικό μας; Τι κρύβεται πίσω από όλα αυτά; Η απόφαση της Συγκλήτου ήταν βιαστική και αδικαιολόγητη” είπε ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Πρέβεζας.

Ο κ. Ιωάννου κάνοντας αναφορά στα λεγόμενα του Πρύτανη και τα όσα είχε πει σε προηγούμενη συνεδρίαση για το ίδιο θέμα που είχε γίνει τον Οκτώβριο του 2021, τόνισε ότι ο κ. Αλμπάνης άλλα είχε πει τότε και αλλα κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της Συγκλήτου.

”Η Πρέβεζα διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις, ενώ με τις απαραίτητες ενέργειες που θα κάνουμε θα έχουμε όλα τα εφόδια για να μπορεί ακόμη και ολόκληρο το Οικονομικό Τμήμα να μεταφερθεί στην Πρέβεζα, αφού στα Γιάννενα δεν υπάρχουν υποδομές και οι φοιτητές ”στοιβάζονται” ο ένας πάνω στον άλλον” κατέληξε ο κ. Ιωάννου.

Αμέσως μετά την τοποθέτησή του ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου μίλησε στην κάμερα του onprevezanews.gr.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

 Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Απόφαση τοπικής κοινότητα για την μεταφορά του Πανεπιστημιακού τμήματος (βίντεο)

Επόμενο Άρθρο

Κώστας Μπάρκας: ”Ο νόμος Κεραμέως και η ελάχιστη βάση, η αιτία του κακού” (βίντεο)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...