Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024, 3:38

Τούρτα έκπληξη στον Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο

Επίσκεψη και ευχές με έκπληξη στον Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο από τον σύλλογο Petanque Πρέβεζας, ΑΓΣΠ 2021.

Το γραφείο του Δημάρχου Πρέβεζας ανήμερα της γιορτής των γενεθλίων του, επισκέφθηκε ο Σύλλογος Petanque Club Preveza 2021, σήμερα Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου με τα μέλη του Συλλόγου να προσφέρουν και μια τούρτα έκπληξη δίνοντας τις θερμότερες ευχές τους.

Στη συνάντησή ήταν παρόν και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού Αργυρός Λεωνίδας και η ειδική σύμβουλος Αθλητισμού Γιώτα Γεωργάκου, όπου και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το αθλητικό κομμάτι από την μια αλλά και το τεχνικό κομμάτι απ’ την άλλη, για την ευρύτερη κατάσταση των υποδομών του συγκεκριμένου αθλήματος στην πόλη μας.

Το άθλημα αυτό είναι συνυφασμένο με την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας και ο Δήμαρχος το γνωρίζει καλά. Έγινε μια ενημέρωση εκατέρωθεν για όλα τα θέματα που άπτονται της συνολικής κατάστασης, όσον αφορά την ανάπτυξη του αθλήματος, τώρα μάλιστα που οι σύλλογοι έγιναν δύο.

Τα μηνύματα αμοιβαίας προσπάθειας ήταν θετικά και μπήκαν οι βάσεις να λυθούν πολλά και σημαντικά ζητήματα. Δόθηκε ταυτόχρονα νέο ραντεβού μετά από μελέτες που θα ξεκινήσουν άμεσα ώστε να βρεθούν οι σωστές λύσεις για όλους.

Δελτίο Τύπου

Προηγούμενο Άρθρο

Τον πολιούχο της Άγιο Χαράλαμπο γιορτάζει η Πρέβεζα στις 10 Φεβρουαρίου

Επόμενο Άρθρο

Α’ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας: Πρώτος σκόρερ ο Φώτης Σιδέρης του ΠΑΣ Πρέβεζα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...