Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 23:08

Το όνειρο συνεχίζεται για τον Φιλαθλητικό μετά τη μεγάλη νίκη στην Αλεξανδρούπολη

Η Νίκη πήρε προβάδισμα δύο φορές στο παιχνίδι, αλλά και τις δύο φορές ο Φιλαθλητικός είχε την απάντηση, στέλνοντας το ματς σε 5ο σετ και τελικά παίρνοντας τη νίκη με 3-2 στο τάι μπρέικ για την 1η αγωνιστική των play off.

Μπορεί η ομάδα του Έβρου να κατάφερε να κερδίσει το πρώτο σετ με 31-29, ωστόσο στο δεύτερο τα κορίτσια της Πρέβεζας ισοφάρισαν σε 1-1, κερδίζοντας το με 19-25.

Το παιχνίδι είχε μεγάλη ένταση και αγωνία και για τις δύο ομάδες κάτι που φάνηκε καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, κρατώντας το ενδιαφέρον του κόσμου μέχρι το τέλος.

Στο 3ο σετ η Νίκη Αλεξανδρούπολης κατάφερε να το κερδίσει με 25-19 κάνοντας το 2-1, αλλά και πάλι η ομάδα του Φιλαθλητικού είχε την απάντηση κερδίζοντας το 4ο σετ με 25-17, ισοφαρίζοντας σε 2-2, οδηγώντας το παιχνίδι στο ται μπρέικ.

Εκεί ο Φιλαθλητικός προηγήθηκε 8-5 στα μισά του σετ και τελικά το κατέκτησε με 15-10 και μαζί τους 2 βαθμούς.

Ο Φ.Γ.Σ Πρέβεζας αγωνίστηκε με πάθος απέναντι στην ομάδα της Νίκης Αλεξανδρούπολης και με τη νίκη αυτή συνέχισε το αήττητο του που έχει από την έναρξη του φετινού μαραθωνίου του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας, φτάνοντας τις 15 νίκες, χωρίς καμιά ήττα.

Τα σετ: 2-3 (31-29, 19-25, 25-19, 17-25, 10-15)

Νίκη Αλεξ/πολης (Μουστακίδης): Μπαρή, Καραμιχάλη, Παπάζογλου, Μπαχλαβά, Προφαντή, Χατζηχαραλάμπους, λ- Καραμπάση (Αφεντουλίδη, Στεφάνου, Σαράντη, Αθανασοπούλου).

Φ.Γ.Σ Πρέβεζας (Παπαδόπουλος): Θεοδωράκη, Πάρσινα, Ρίτσα, Γκίμπερτ, Κούκα, Σιουλά, λ- Κοσμίδου (Μητσοπούλου, Ζιώγου).

Επόμενο παιχνίδι για τον Φιλαθλητικό ΓΣ Πρέβεζας στην φάση των play off, το επόμενο Σάββατο, 05/03, στο ΔΑΚ στις 18.00 με τον Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Ο Αμβρακικός Βόνιτσας ψάχνει ακόμη μία νίκη…

Επόμενο Άρθρο

Οι καλύτερες φάσεις και οι δηλώσεις των προπονητών από το παιχνίδι Εθνικός Φιλιππιάδας-ΠΑΣ Πρέβεζα(βίντεο)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...