Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 10:55

Ο Αμβρακικός Βόνιτσας ψάχνει ακόμη μία νίκη…

Ακόμη ένα παιχνίδι, το έβδομο συνεχόμενο, χωρίς νίκη παρέμεινε ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ. Η ομάδα ποδοσφαίρου της πόλης μας αν και σε ακόμη ένα ματς μπήκε πολύ καλά στο γήπεδο και προηγήθηκε, στο τέλος δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Αυτό ήταν το τέταρτο συνεχόμενο ματς που ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ προηγήθηκε στο σκορ, αλλά στο ένα από αυτά τα τέσσερα έφυγε με ήττα από το γήπεδο (Φιλιππιάδα), ενώ στα υπόλοιπα τρία πήρε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας (Αγιά, Μύτικα και Πανλευκάδιο).

Στο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟ, ο Σταύρου στο 13ο λεπτό έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα μας με κεφαλιά. Στο 24’η μπάλα μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βασίλα κατέληξε κόρνερ αλλά η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ χάθηκε στο 34ο λεπτό όταν ο Βασίλας δεν μπόρεσε με πέναλτι να νικήσει τον Κοντογιώργη που έδιωξε την μπάλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς ήταν μοιρασμένο αλλά στο τέλος οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που χαμογέλασαν. Ήταν το 82ο λεπτό της συνάντησης όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπαλι, ο Κόκκαλης πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Τρανουλίδη για το τελικό 1-1.

ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ (ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ – ΧΑΝΤΖΑΡΑΣ): ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗΣ, ΒΑΣΙΛΑΣ, ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ Θ., ΙΩΑΝΝΟΥ, ΝΤΑΛΑΡΔΑΣ, ΜΠΑΤΣΟΣ, ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ, ΟΡΦΑΝΟΣ, ΜΠΟΥΖΙ, ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ (79’ ΧΑΪΔΑΚΗΣ), ΣΤΑΥΡΟΥ.

Πηγή: akarnanikanea.gr


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Νικηφόρα πέρασε και από τον Ωρωπό ο Κεραυνός Θεσπρωτικού

Επόμενο Άρθρο

Το όνειρο συνεχίζεται για τον Φιλαθλητικό μετά τη μεγάλη νίκη στην Αλεξανδρούπολη

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...