Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 3:35

Οι μαθητές του πρότυπου γυμνασίου στηρίζουν την ένταξη της Αρχαίας Νικόπολης στην Unesco (βίντεο)

Σε μία εξαιρετική πρωτοβουλία προχώρησαν οι μαθητές της 3ης γυμνασίου του πρότυπου γυμνασίου Πρέβεζας, μία κίνηση στήριξης και ένταξης της Αρχαίας Νικόπολης στα μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της Unesco.

Έτσι μαζί με την καθηγήτρια μουσικής κα Όλγα Κουρεμένου, ξεκίνησαν μία εργασία, προβάλλοντας τις ομορφιές της Αρχαίας Νικόπολης.

Τα παιδιά προχώρησαν σε μία πρωτότυπη εργασία, φωτογραφίζοντας και ζωγραφίζοντας τις ομορφιές της Αρχαίας Νικόπολης, στήνοντας στην συνέχεια ένα stand με όλη την δουλειά του, προκειμένου να γίνει γνωστή και στους υπόλοιπους συμμαθητές τους.

Στην κάμερα του onprevezanews.gr μίλησε ο μαθητής της 3ης τάξης του Πρότυπου Γυμνασίου, Μάριος Μάστορας: ‘’Στην αρχή πιστέψαμε ότι θα ήταν κάτι δύσκολο, ωστόσο αφού δημιουργήσαμε τις ομάδες μας και ξεκινήσαμε την εργασία μας όλα κύλησαν ομαλά’’.

‘’Υπάρχει ένα καινούριο μάθημα το οποίο λέγεται ‘’εργαστήρια δεξιοτήτων’’, το οποίο ξεκίνησε από φέτος. Στα πλαίσια του μαθήματος, στο οποίος οι μαθητές παρουσιάζουν ψηφιακές αναπαραστάσεις, σκέφτηκαν να κάνουν την συγκεκριμένη εργασία, προκειμένου να βοηθήσουν την υποψηφιότητα της Αρχαίας Νικόπολης για την ένταξή της στην Unesco’’ δηλώνει στην κάμερα του onprevezanews.gr, η καθηγήτρια μουσική Όλγα Κουρεμένου.

Δείτε τι μας δήλωσαν:


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Στράτος Ιωάννου: «Αναγνωρίζεται η επιτυχημένη πορεία της Περιφέρειας Ηπείρου στον Τουρισμό»

Επόμενο Άρθρο

Η κρεπερί Τραμ έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα της – Δείτε ποιος ήταν ο τυχερός

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...