Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 15:42

Η ΑΕΝ Ηπείρου εκπέμπει S.O.S – Πολλά τα προβλήματα – Απών το κράτος (βίντεο)

Κραυγή αγωνίας για το μέλλον τους στην ΑΕΝ Ηπείρου εξέπεμψαν οι σπουδαστές οι οποίοι βλέπουν τα προβλήματα να είναι πολλά και κανείς να μην μπορεί να κάνει το παραμικρό.

Αφορμή του ρεπορτάζ ήταν οι καταγγελίες σπουδαστών σε Αθηναϊκά site (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), καταγγελίες οι οποίες δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν.

Στο βίντεο που ακολουθεί μιλούν στην κάμερα του onprevezanews.gr, χωρίς να φαίνονται τα πρόσωπά τους, σπουδαστές της ΑΕΝ Ηπείρου (τα στοιχεία υπάρχουν στην διάθεση που οποιουδήποτε αρμοδίου).

Τα προβλήματα κυρίως εστιάζονται στο θέμα της θέρμανσης, των μπάνιων, το κτιριακό, η σίτιση και άλλα πολλά, προβλήματα που είναι γνωστά εντός της σχολής, αλλά κανείς από τους αρμόδιους δεν μπορεί να κάνει το παραμικρό, αφού δεν υπάρχουν τα μέσα, όπως τα απαιτούμενα κονδύλια.

Έλλειψη διδακτικού προσωπικού ναυτικών μαθημάτων, λιμενικών και πολλών άλλων χρόνιων προβλημάτων και παρ’ όλες τις διαβεβαιώσεις του αρμοδίου υπουργού ο οποίος είχε επισκεφθεί και την ΑΕΝ Ηπείρου, μέχρι και σήμερα δεν έχει γίνει το παραμικρό.

Το θέμα είναι πλέον γνωστό στην κοινωνία της Πρέβεζα, αφού έχουν ενημερωθεί τόσο ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Στράτος Ιωάννου και ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος.

Σήμερα εντός σχολή μένουν περίπου 220 σπουδαστές (αγόρια-κορίτσια), ενώ στο σύνολό τους οι σπουδαστές που φοιτούν φτάνουν τους 500 και πλέον σε όλα τα εξάμηνα.

 

Προηγούμενο Άρθρο

ΚΕΠ: Υπερωρίες με απόφαση δημάρχου – Πόσες ώρες προβλέπονται ανά μήνα -Ποιες οι αποζημιώσεις

Επόμενο Άρθρο

Ήπειρος: Εξετάσεις βοηθών φαρμακοποιών

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...