Τετάρτη, 1 Μαΐου 2024, 22:19

Υποδέξου τον χειμώνα με αυτά τα 3 looks

Φτάνοντας στο κατώφλι του χειμώνα και αναλογιζόμενη ότι έχεις να παλέψεις με δύσκολες καιρικές συνθήκες, ήρθε η στιγμή να αναλάβεις δράση και να επενδύσεις στα winteressentials της νέας σεζόν. Τα καινούργια σου κομμάτια πρέπει να πληρούν τουλάχιστον δύο προδιαγραφές: να είναι πρακτικά και στιλάτα, αφού το ένα δεν αναιρεί απαραίτητα το άλλο. Οι επιλογές σου είναι αμέτρητες, γι’ αυτό κι εμείς σου ξεχωρίσαμε τρία looks, για να υποδεχθείς τον χειμώνα με στιλ.

Τζιν σαλοπέτα

Και σε αυτήν την περίπτωση, οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, αφού ανήκει ταυτόχρονα και σταoverallsκαι στα γυναικεία τζιν παντελόνια, όταν οι τιράντες της είναι αποσπώμενες. Η σαλοπέτα είναι στιλάτη, άνετη και ευέλικτη. Ειδικά, όταν σκεφτόμαστε τη τζιν σαλοπέτα με το cargo στιλ, που με μια κίνηση αφαιρείς τις τιράντες και μετατρέπεται στο γνώριμο τζιν παντελόνι σου. Ωστόσο, εάν επιθυμείς κάτι διαφορετικό από τον κλασικό συνδυασμό του τζιν και t-shirt, σου προτείνουμε να αφήσεις τις τιράντες ως έχουν.Tip: Δημιούργησε ένα πολύ νεανικό καιcoolσύνολο επιλέγοντας οπωσδήποτε ένα εφαρμοστό τοπ από μέσα, όπως μια ζιβάγκο ριγέ μπλούζα και sneakers. Μια απαραίτητη αντίθεση στους όγκους, για να γίνει το outfit σου πιο κομψό και θηλυκό.

Statement ζακέτα

Ένα pop of color πανωφόρι είναι must-have τον χειμώνα. Ένα με έντονα και ζωηρά χρώματα, για να διαφέρει από τα μουντά που θα χρωματίζουν τον ουρανό αυτήν την εποχή.Τηstatement ζακέτα δεν την έχεις ανάγκη μόνο εσύ, θα την εκτιμήσουν και όλοι γύρω σου, μιας και κάθε σου εμφάνιση θα μετατρέπεται σε στιλιστικό παιχνίδι που φτιάχνει τη διάθεση. Σκέψου μία πλεκτή με πολύχρωμα σχέδια που εμπνέονται από την αφηρημένη τέχνη και τις γεωμετρικές φόρμες της. Φόρεσέ τη στο γραφείο με blackoutfit και ένα λευκό πουκάμισο από μέσα για το preppy στοιχείο.

Camel παλτό

Τα γυναικεία παλτό https://www.attrattivo.gr/el/gynaikeia-rouxa/panwforia/gynaikeia-paltoέχουν διάφορες αποχρώσεις, αλλά μία από τις πιο κομψές, πιο ζεστές και πιο luxe είναι η camel.Το camel παλτό συναγωνίζεται για την πρώτη θέση στο powerdressing με το μαύρο,και για εμάς κερδίζει γιατί δίνει μια look-at-me αίσθηση. Υψηλό status και glamour είναι συνώνυμα με αυτό το κομμάτι που ήταν, είναι και θα είναι για πάντα στη μόδα. Αντικατάστησε, λοιπόν, φέτος το μαύρο παλτό σου με ένα μακρύ camel σταυροκουμπωτό, με ζώνη και συνδύασέ το με σκούρο πράσινο κουστούμι και μπορντό μπλούζα. Αυτός ο χρωματικός συνδυασμός θα αναδείξει στο έπακρο το elegant πανωφόρι σου.

Κράτησε, λοιπόν, σημειώσεις από τα παραπάνω και στα επόμενα ψώνια σου μην παραλείψεις τα συγκεκριμένα fashionitems, που θα φροντίσουν να παραμένεις πάντα ζεστή και καλοντυμένη!

Προηγούμενο Άρθρο

Ι. Ν. Αγ. Βασιλείου: Ευλογημένο Επταήμερο (29 Οκτωβρίου – 04 Νοεμβρίου 2023)

Επόμενο Άρθρο

Κινηματογράφος ΟΑΣΗ – Τους άφησαν με το εισιτήριο στο χέρι

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...