Σάββατο, 4 Μαΐου 2024, 2:51

Κινηματογράφος ΟΑΣΗ – Τους άφησαν με το εισιτήριο στο χέρι

Παγκόσμια ημέρα του Σινεμά ήταν η 26η Οκτωβρίου με τις εταιρίες κινηματογραφικών διανομέων και με την υποστήριξη των αιθουσαρχών σε όλη την Ελλάδα, να έχουν την είσοδο στους κινηματογράφους μόνο 2 ευρώ.

Όμως αυτό που έγινε το βράδυ της Πέμπτης στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας ”ΟΑΣΗ” και χρησιμοποιείται από ιδιώτη για την χρήση κινηματογράφου, δεν έχει προηγούμενο σύμφωνα με καταγγελίες που έφτασαν στο onprevezanews.gr.

Η αίθουσα είχε γεμίσει από τις 6 το απόγευμα με μαθητές δημοτικών σχολείων της Πρέβεζας που έσπευσαν να δουν την παιδική ταινία ”PAW PATROL: Η ΣΟΥΠΕΡ ΤΑΙΝΙΑ” που ήταν μεταγλωττισμένη και ειδική για παιδιά κάτω των 18 ετών με το κόστος του εισιτηρίου να είναι στα 2 ευρώ.

Μετά την ολοκλήρωση της παιδικής ταινίας ακολουθούσε η προβολή της ταινίας ”Ο ΕΞΟΡΚΙΣΤΗΣ: ΠΙΣΤΟΣ” με δεκάδες ενήλικες να σπεύδουν να την παρακολουθήσουν κρατώντας στο χέρι τους το εισιτήριο των 2 ευρώ που είχαν εκδώσει.

Όμως σύμφωνα και πάντα τις ίδιες καταγγελίες, οι ανήλικοι μαθητές οι οποίοι παρακολούθησαν την παιδική ταινία, δεν αποχώρησαν από την αίθουσα μετά το τέλος της και παρέμειναν στην αίθουσα θέλοντας να δούνε και την επόμενη ταινία που ήταν ένα θρίλερ και ειδικό για άνω των 18 ετών.

Οι δεκάδες κόσμου που περίμεναν το τέλος της παιδικής ταινίας και στην συνέχεια να μπούνε στην αίθουσα για να παρακολουθήσουν το θρίλερ, ήταν κάτι που τους περισσότερους τους άφησε με το στόμα ανοικτό και το εισιτήριο στα χέρια.

Λόγω λάθους διαχείρισης των υπευθύνων δεν υπήρχε ο ικανός αριθμός καθισμάτων προκειμένου να παρακολουθήσουν την ταινία και με δεδομένο ότι οι μαθητές παρέμειναν εντός της αίθουσας.

Η απάντηση των υπευθύνων ήταν να τους επιστραφούν τα χρήματα με τους ίδιους να ζητούν να παρακολουθήσουν την ταινία έστω και από τον εξώστη για να εισπράξουν την άρνηση των αρμοδίων.

”Σε έναν χώρο που περιφέρονταν μερικές εκατοντάδες άτομα διαφόρων ηλικιών ανεβοκατεβαίνοντας στον πρώτο όροφο όπου ήταν η ελεύθερη σε όλους είσοδος προς τον εξώστη και φυσικά η χρήση των WC υπήρχε η προφορική εντολή ενός νεαρού της ‘’πόρτας’’ ότι δεν θα μπορέσουμε να δούμε την ταινία από τον εξώστη, καθώς ήταν πολύ κοντά στα μηχανήματα και τον βιντεοπροβολέα.!!” δηλώνει ένας από τους ανθρώπους που τελικά δεν μπόρεσαν να δούνε την ταινία θρίλερ ”Ο ΕΞΟΡΚΙΣΤΗΣ: ΠΙΣΤΟΣ”.

Και ενώ κανείς θα περίμενε να μεριμνήσει και να αλλάξει η κατάσταση, η ταινία των 21.30 ξεκίνησε την προβολή της και το αποτέλεσμα ήταν στα καθίσματα να κάθονται ανήλικοι μαθητές και όρθιοι αρκετοί ενήλικες που παρέμειναν στην αίθουσα έστω και έτσι για να δούνε την ταινία.

Σημ.: Το onprevezanews.gr προσπάθησε να επικοινωνήσει με τους υπεύθυνους του κινηματογράφου προκειμένου να καταγραφεί και η δική τους άποψη, μάταια όμως.

Προηγούμενο Άρθρο

Υποδέξου τον χειμώνα με αυτά τα 3 looks

Επόμενο Άρθρο

Βόλεϊ: Επενδύει στο μέλλον η Κηφισιά με τον πρεβεζάνο Μάκη Τζάρα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...