Τρίτη, 21 Μαΐου 2024, 14:15

Πετυχημένο και φέτος το opening season party στο Κτήμα Τσουμάνη

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε για 15η σεζόν το opening season party για το προσωπικό από το Κτήμα Τσουμάνη, Έκο Τσουμάνης, Τσουμάνης –  Σιναπίδης Cars.

Το party πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Κτήματος Τσουμάνη το Σάββατο 27 Απριλίου και στο οποίο παρευρέθηκαν εκτός από το προσωπικό, εξωτερικοί συνεργάτες και φίλοι της επιχείρησης.

Η σεζόν θα είναι δύσκολη για αυτό και ένα καλό ξεκίνημα είναι το καλύτερο για όλους όσους θα δώσουν το 100% του εαυτού τους, προκειμένου οι προσφερόμενες υπηρεσίες να είναι αυτές που σας αξίζουν.

Στα Deck’s ήταν οι Dj’s Mpitsis και Markarvi, ενώ την διοργάνωση του event είχε αναλάβει το Celestial event.

Οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν μέχρι το πρωΐ, ενώ όσον αφορά τους εργαζόμενους στην επιχείρησή έδωσαν υπόσχεση ότι φέτος η χρόνια θα είναι καλύτερη από πέρυσι.

Εμπιστευθείτε το Κτήμα Τσουμάνη για την οργάνωση, γαμήλιων δεξιώσεων, βαπτίσεων και οποιασδήποτε άλλης κοινωνικής εκδήλωσης επιθυμείτε και απολαύστε την.

Κτήμα Τσουμάνη Αίθουσα Δεξιώσεων Γάμων Βαπτίσεων Θα μας βρείτε στο 20ο χλμ. Πρεβέζης Ιωαννίνων στον Λούρο Πρέβεζας κοντά στα Jumbo

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου (6977319273 – 6945805299) ή στείλτε μας email στο info@ktimatsoumani.gr

Προηγούμενο Άρθρο

Το Vanta Stico κοντά σας σε κάθε event της ζωής σας

Επόμενο Άρθρο

Τροχαίο Κανάλι: Στο Νοσοκομείο του Ρίου ο ένας από τους δύο ανήλικους

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...