Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 4:06

Τ.Κ. Βρυσούλας: Το νερό τρέχει και πάλι… βγήκε η ”ρίζα του κακού”

Ένα πρόβλημα που υπήρχε στην Τοπική Κοινότητα Βρυσούλα Πρέβεζας και είχε να κάνει με την υδροδότηση του χωριού, βρήκε τελικά λύση.

Το πρόβλημα ήταν… μια συκιά, οι ρίζες τις οποίας είχαν φράξει τον αγωγό που τροφοδοτούσε το χωριό με νερό και είχες ως αποτέλεσμα η ροή να είναι πολύ χαμηλή.

Έτσι μετά από πρωτοβουλία της Τοπικής Κοινότητας Βρυσούλας και του Δήμου Πρέβεζας, η συκιά βγήκε και η ροή του νερού αποκαταστάθηκε.

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Βρυσούλας Χρήστος Κολιοφώτης έκανε την ενημέρωσε, ανεβάζοντας και φωτογραφικό υλικό στο προσωπικό του προφίλ.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε:

‘’Είχαμε υποχρέωση προς το χωριό μας και την προσπάθειά μας την κάναμε ότι καλύτερο γινόταν έγινε.Το σίγουρο είναι ότι το νερό απέκτησε καλύτερη ροή μιας και οι ρίζες από την συκιά που ήταν πίσω την είχε φράξει την μείωση του νερού. Είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα. Ο δήμαρχος μετά την επίσκεψη του στο έργο μας εγγυάται ότι και σε περίπτωση αποτυχίας αυτού το πρόβλημα θα λυθεί όπως και να γίνει και του δείχνουμε εμπιστοσύνη ότι θα το κάνει πράξη’’.

Προηγούμενο Άρθρο

Ανάπτυξη Τώρα: ”Προτείνουμε να δημιουργηθούν οι βάσεις για άμεση ανίχνευση πιθανόν κρουσμάτων”

Επόμενο Άρθρο

Τ.Κ Νέας Σαμψούντας: Άνοιξαν αγροτικοί δρόμοι

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...