Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 14:48

Ολοκληρώθηκε το 20ο Preveza Jazz Festival με επιτυχία και τον Νίκο Πορτοκάλογλου (βίντεο-φωτογραφίες)

Ολοκληρώθηκε το 20ο Preveza Jazz Festival το βράδυ της Κυριακής με μεγάλη επιτυχία, έπειτα από ένα εκρηκτικό 4ημερο γεμάτα μουσική.

Την βραδιά άνοιξαν οι Gypseons, ένα ενδιαφέρον τρίο gypsy Jazz με πιάνο, μπουζούκι και κιθάρα και στη συνέχεια το Kika Sprangers Quintet από την Ολλανδία, ένα κουιντέτο πέντε βιρτουόζων που χαρακτηρίζονται από τόλμη στο παίξιμό τους.

 

Η βραδιά και μαζί το Φεστιβάλ έκλεισε ο μοναδικό Νίκος Πορτοκάλογλου, ο οποίος φέτος κλείνει 40 χρόνια στα μουσικά δρώμενα της Ελλάδας, όταν ξεκίνησε την πορεία του με το συγκρότημα ΦΑΤΜΕ.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου έναν από τους κορυφαίους μουσικούς και τραγουδοποιούς της χώρας μας «Μ’ ένα φως αναμμένο» παρουσίασε μια μουσική παράσταση στηριγμένη στα πιο αγαπημένα τραγούδια του αλλά και σε τολμηρούς συνδυασμούς ελληνικών και ξένων εμβληματικών τραγουδιών με τον ιδιαίτερο τρόπο που το κάνει στην τηλεοπτική εκπομπή του, το «Μουσικό Κουτί».

Μαζί του ήταν  η Βίκυ Καρατζόγλου, μία από τις νεότερες αναγνωρίσιμες γνήσιες φωνές, η οποία έχει ήδη χαράξει μία ιδιαίτερη πορεία στο χώρο της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Σταθερός συνοδοιπόρος του Νίκου, ο απαράμιλλος Βύρων Τσουράπης, ένας νέος τραγουδοποιός και μέλος της μπάντας του «Μουσικού Κουτιού».

Την σπουδαία μελωδική παρέα συμπλήρωσε η πολύχρωμη και δυναμική μπάντα, οι ”Ευγενείς Αλήτες”.

Η αίθουσα του 2ου ΓΕΛ Πρέβεζας, όπου έγινε η τελευταία ημέρα του Preveza Jazz Festival, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών, γέμισε από νωρίς με εκατοντάδες κόσμου, οι οποίοι συμμετείχαν στην συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου είτε με το χειροκρότημα είτε τραγουδώντας μαζί του.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Συνεχίζονται οι δράσεις: Καθαρισμός Αμβρακικού από τον σύλλογο αλιέων Πρέβεζας (βίντεο-φωτογραφίες)

Επόμενο Άρθρο

Διάδρομος Αντί-Βαρύτητας BOOST WOODWAY

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...