Ανοιχτό και πάλι για το κοινό το Κάστρο της Πάργας – Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαρισμού

Ημερομηνία:

spot_img

Άνοιξε και πάλι τις πύλες του για το κοινό το κάστρο της Πάργας, το οποίο κοσμεί το παραθαλάσσιο θέρετρο του Ν. Πρέβεζας.

Το κάστρο ήταν κλειστό για πολλούς μήνες, ενώ για λόγους ασφαλείας, αλλά και καθαρισμού που έγινε δεν ήταν επισκέψιμο για το κοινό.

Οι εργασίες καθαρισμού και συντήρησης ανέδειξαν πολλά ευρήματα, τα οποία για πολλά χρόνια ήταν κρυμμένα από την πυκνή βλάστηση που υπήρχε.

Χάρη όμως στις προσπάθειες των εθελοντών και του Δήμου της Πάργας το κάστρο άλλαξε και είναι έτοιμο να υποδεχθεί και πάλι τους χιλιάδες των επισκεπτών.

Ο Δήμος Πάργας από την πλευρά του ευχαριστεί δημόσια την κα Ανθή Αγγέλη την προϊσταμένη της εφορείας Αρχαιοτήτων Πρέβεζας, για την άψογη συνεργασία που είχαν καθ’ όλη την διάρκεια των εργασιών συντήρησης και καθαρισμού.

Η κάμερα του onprevezanews.gr, βρέθηκε στο κάστρο της Πάργας, όπου μαζί με τον αντιδήμαρχο κ. Σπύρο Πιτσαρό, κατέγραψε υπέροχες εικόνες.

Σύμφωνα με τον κ. Πιτσαρό οι εργασίες ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία και σε άριστη συνεργασία με τους εθελοντές, πάντα υπό την επίβλεψη της εφορείας αρχαιοτήτων.

Πάντα σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Πάργας, μετά τον καθαρισμό, είδα το φως της δημοσιότητας σπουδαία ευρήματα, όπως ναοί, εικόνες, καθώς και τα πλακόστρωτα όπως καταγράφτηκαν και στην κάμερα του onprevezanews.gr.

Δείτε τι είπε ο κ. Πιτσαρός στην κάμερα του onprevezanews.gr

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Πρέβεζα κινείται σε ρυθμούς «Εν Νικοπόλει Άκτια» – Πλήθος κόσμου στους αγώνες πόλο (video)

Με τη θάλασσα της Πρέβεζας να γίνεται για ακόμη...

Πυρκαγιά στο Θεσπρωτικό – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής με επίγεια και εναέρια μέσα (video)

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά που ξέσπασε...

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Πρέβεζας Ν.Γεωργάκου για τον θάνατο του μαέστρου Βαλεντίν Στεφάνοφ

Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε την είδηση του θανάτου του...

Εγκατάσταση νέων ηλεκτρικών κλινών στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας

Ένα ακόμη σημαντικό βήμα για τον εκσυγχρονισμό και την...