Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 2:04

Ο ‘’πρώην’’ καρφώνει τον ‘’νυν ‘’ για το Μονολίθι και τον καθαρισμό

Πριν από μερικές ημέρες ο Δήμος Πρέβεζας παρέλαβε δύο σοβαρές βραβεύσεις που αφορούν η πρώτη την παραλία του Μονολιθίου, ως την ασφαλέστερη παραλία της Ευρώπης και 2ον τον τίτλο της 5ης ασφαλέστερης πόλης της Ευρώπης.

Αμέσως και χωρίς καθυστερήσεις η δημοτική αρχή ξεκίνησε να πραγματοποιεί καθαρισμό στην ευρύτερη περιοχή του Μονολιθίου, ενώ παράλληλα προχώρησε και στην μονοδρόμηση του παραλιακού δρόμου, για την αποφυγή μποτιλιαρίσματος, κάτι που ως φαινόμενο το βλέπουμε για πολλά χρόνια.

Και ενώ οι εργασίες σχεδόν έχουν ολοκληρωθεί ξεκίνησε μία ‘’κόντρα αμφισβήτησης’’ από τον πρώην πρόεδρο της Τ.Κ. Μύτικα Νίκο Ντίτσο για δηλώσεις του νυν προέδρου Γιώργου Νόβα, σχετικά με τις εργασίες καθαρισμού.

Ο νυν πρόεδρος του Μύτικα με προσωπική του ανάρτηση στο facebook ευχαριστεί τον σημερινό δήμαρχο Νίκο Γεωργάκο καθώς και τον περιφερειάρχη Ηπείρου για την συνεργασία και τις εργασίες καθαρισμού στο Μονολίθι, κατόπιν δικού του αιτήματος και προσωπικής του επίβλεψης του έργου.

Αυτή η δημοσίευση του κ. Νόβα έκανε τον πρώην πρόεδρο της Τ.Κ. Νίκο Ντίτσο όχι μόνο να τον αμφισβητήσει, αλλά και να τον προκαλέσει δημόσια στο να δημοσιοποιήσει έγγραφα που να αποδεικνύουν να λεγόμενά του.

Το μόνο που απομένει τώρα είναι αν ο κ. Νόβας αποδεχθεί την πρόκληση του κ. Ντίτσου προκειμένου να βγάλει στο φως τα αιτήματα που αφορούσαν τον καθαρισμό του Μονολιθίου.

Δείτε την ανάρτηση του κ. Νόβα

Δείτε την ανάρτηση του κ. Ντίτσου

Προηγούμενο Άρθρο

Ανοιχτό και πάλι για το κοινό το Κάστρο της Πάργας – Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαρισμού

Επόμενο Άρθρο

Δοκιμαστικές εργασίες από τη Δ.Ε.Υ.Α Πρέβεζας στο νέο αγωγό ύδρευσης της Κυανής Ακτής

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...