Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 6:39

Tiles&Bath Store by Maira Antypa – Ένα όνομα, μία ιστορία

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των κεραμικών δομικών προϊόντων για τέσσερις συνεχόμενες γενιές.

Ο Ελευθέριος Αντύπας έβαλε το πρώτο πετραδάκι γύρω στα 1975 στα στην πόλη της Πρέβεζας με την διάθεση των πρώτων πλακιδίων και ειδών υγιεινής στην κατασκευή κατοικιών της πόλης.

Για αρκετά χρόνια, δε θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι αυτή η μικρή «οικογενειακή» επιχείρηση  προμήθευε την πλειοψηφία των οικοδομικών έργων του νομού μας.

Τα σκήπτρα πλέον αναλαμβάνει η Μάιρα Αντύπα με την νέα ‘’Gallery’’ πλακιδίων & ειδών υγιεινής με (minimal shoowroom) παρουσίαση των μεγαλύτερων Οίκων του εξωτερικού αλλά και της Ελλάδας!

Τα προϊόντα της εταιρίας μας ξεχωρίζουν για το μοναδικό τους στυλ, την καλαισθησία, την πολυτέλεια που αποπνέουν και πάντα με την υπογραφή καταξιωμένων Ιταλικών και Ισπανικών οίκων. Η εταιρία στα πλαίσια συχνών επισκέψεων σε εκθέσεις ανά τον κόσμο και με την ασταμάτητη ενημέρωση σε ότι αφορά την σύγχρονη αρχιτεκτονική, διαθέτει μια πολύ μεγάλη γκάμα από προϊόντα για όλους τους χώρους του σπιτιού και με “δυνατό όπλο” τα πλήρως επιβλητικό showroom στην καρδιά της πόλης και μπορεί να καλύψει όλες τις επιθυμίες των πελατών της.

Σκοπός μας να προτείνουμε στους πελάτες, λύσεις οι οποίες εναρμονίζονται στις ανάγκες τους και συγχρόνως εκφράζουν χωρίς να παρασύρονται σε ακρότητες, τις πιο σύγχρονες σχεδιαστικές απόψεις.

Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για την άμεση και υπεύθυνη εξυπηρέτηση σας.

Η φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι η δημιουργία σταθερών και μακροχρόνιων σχέσεων με τους προμηθευτές της, ώστε να μπορεί να προσφέρει προϊόντα άριστης ποιότητας.

Μεγάλοι οίκοι του εξωτερικού μας εμπιστεύονται για τη διάθεση των προϊόντων τους.

Atlas Concorde, Marazzi,  Sant Agostino, Casalgrande, Padana, La Fabbrika, 41zero42, Wow Ceramica , IBERO, Ragno

Θα μας βρείτε Λεωφόρος Ειρήνης 84, Τηλ : 26820 60440

και στα Social | Facebook Maira Antypa Tiles&Bath Store & Instagram Maira Antypa Tiles&Bath Store

Προηγούμενο Άρθρο

Στους δρόμους σπάνε οι προκλητικές απαγορεύσεις των διαδηλώσεων

Επόμενο Άρθρο

Κοινότητα Πέτρας ‘’Ώρα μηδέν’’ – Χρόνιο πρόβλημα που ψάχνει λύσεις

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...