Κυριακή, 19 Μαΐου 2024, 1:42

Lidl -Έκτακτο παράρτημα: Τι απαγορεύει σε όλους τους πελάτες

Σε ακόμα αυστηρότερη τήρηση των πρωτοκόλλων για την αποτροπή διάδοσης του κορωνοϊού προχωρά η αλυσίδα Σούπερ Μάρκετ Lidl. Ειδικά μετά το νέο κρούσμα κορωνοϊού σε εργαζόμενο σε κατάστημα της εταιρείας που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, η διοίκηση αυστηροποιεί τα μέτρα προστασίας.

Μέσα από ένα έκτακτο παράρτημα στο site των Lidl, πριν από λίγο καιρό η εταιρεία είχε κάνει ήδη γνωστό πως πέρασε σε ένα επιπλέον προληπτικό μέτρο για την προάσπιση της υγείας πελατών και εργαζομένων στα καταστήματά της, το οποίο πλέον θα τηρεί κατά γράμμα.

Το έκτακτο παράρτημα απαγόρευσης εισόδου στα Lidl αναφέρει:

Την είσοδο σε όσους πελάτες δεν φορούν μάσκα απαγορεύει ρητά πλέον η Lidl Ελλάς στα καταστήματά της. Από το μέτρο εξαιρούνται παιδιά κάτω των τριών ετών και άτομα με ιατρικά προβλήματα, όπως αναπνευστικό.

Το μέτρο, που έχει ως επίκεντρο την προστασία τόσο των πελατών όσο και των εργαζομένων της Lidl Ελλάς από πιθανή εξάπλωση της νόσου, τίθεται σε εφαρμογή από τη Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020 και θα ισχύει σε όλο το δίκτυο των 225 καταστημάτων της Lidl Ελλάς.

Από την πρώτη μέρα της πανδημίας Covid-19 η εταιρία έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την πρόνοια της πρόληψης της μετάδοσης και διασποράς του ιού, ενώ συνεχίζει την αδιάλειπτη ενημέρωση για την υγιεινή και την ασφάλεια όλων των περευρισκομένων στα καταστήματα σε πλήρη συμμόρφωση με τις νομοθετικές και πολιτειακές επιταγές.

Εγγύηση της έμπρακτης εφαρμογής των μέτρων καθώς και της μέγιστης ασφάλειας στο σύνολο των διαδικασιών που έχουμε εφαρμόσει στα καταστήματά μας, τα γραφεία και τα εφοδιαστικά μας κέντρα, για την πρόνοια της πρόληψης της μετάδοσης και διασποράς του Covid-19, αποτελεί το γεγονός ότι η Lidl Ελλάς είναι η πρώτη εταιρία λιανεμπορίου τροφίμων στην Ελλάδα που έλαβε την πιστοποίηση Covid Shield, στο ανώτατο επίπεδο «Εxcellent» από τον φορέα TÜV AUSTRIA Hellas.

Προηγούμενο Άρθρο

Νέο πρόγραμμα 100.000 θέσεων εργασίας: Πώς θα συμπληρώσετε την αίτηση ένταξης (οδηγίες)

Επόμενο Άρθρο

Γιώργος Λαμπρακούλης: ”Ο Δήμος διαθέτει τεράστιο πολιτιστικό πλούτο…ωστόσο υπάρχει κακοποίησή του…”

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...