Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 6:53

Juice4u – Επέστρεψε για να μας μαγέψει!!!

Τα χαρακτηριστικά μας; Τα φρέσκα φρούτα, λαχανικά και βότανα, η άριστη ποιότητα πρώτων υλών, το άψογο σέρβις… το πάθος μας; Η καλύτερη εξυπηρέτηση προς τους πελάτες μας.

Το Juice4u επέστρεψε και σύμφωνα με όλα τα αυστηρά μέτρα προστασίας και υγιεινής για τους πελάτες, αλλά και για το προσωπικό, το Juice4u σας περιμένει καθημερινά στο γνωστό στέκι, στο ιστορικό κέντρο της Πρέβεζας (Εθνικής Αντιστάσεως 19).

Οι απολαυστικές γεύσεις φρούτων, συνδυασμένες μοναδικά σας προσφέρουν ενέργεια και ευεξία, ενώ οι γευστικές σαλάτες, smoothies, μπακέτες, όλα τα επιδόρπια και οι φρουτοσαλάτες σας δίνουν μοναδικές νότες γεύσης και ποιότητας.

Όλα μας τα προϊόντα επιλεγμένα προσεκτικά και σύμφωνα με όλους τους κανόνες ποιότητας σας προσφέρονται καθημερινά και γευστικά.

Το Juice4u επίσης σας δίνει την δυνατότητα να απολαύσετε αποκλειστικά το μοναδικό χαρμάνι καφέ MATADOR 100% Arabica, επιλεγμένο από τη Νότια και Κεντρική Αμερική, Νοτιοανατολική Ασία και Αφρική.

Η πλούσια γεύση του καφέ espresso MATADOR, θα σας ενθουσιάσει με την ήπια οξύτητα, τα αρώματα ξηρών καρπών και την επίγευση της μαύρης σοκολάτας.

Juice4u – When life gives you fruit, make some kind of juice.

Βρείτε μας στο Facebook

Προηγούμενο Άρθρο

Ο Σύλλογος Σωματείο Αμεα Ν. Πρέβεζας «η Ελπίδα» πραγματοποιεί γενική συνέλευση και εκλογές

Επόμενο Άρθρο

Και υπό καταρρακτώδη βροχή η ΔΕΥΑ Πρέβεζας κάνει δουλειά

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...