Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 4:33

Και υπό καταρρακτώδη βροχή η ΔΕΥΑ Πρέβεζας κάνει δουλειά

Αν και ο Ν. Πρέβεζας πνίγηκε στην κυριολεξία από την βροχή, παρόλα αυτά η δουλειά της ΔΕΥΑ Πρέβεζας δεν σταματάει ποτέ.

Ένα σοβαρό πρόβλημα από σπάσιμο σε αγωγό νερού στην είσοδο της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού, σήμανε συναγερμό στην υπηρεσία ύδρευσης του Δήμου Πρέβεζας.

Οι συνθήκες άσχημες, η βροχή ασταμάτητη και όμως τόσο ο πρόεδρος της επιχείρησης Φώτης Ζέρβας, όσο και οι εργαζόμενοι ήταν εκεί.

Ο Φώτης Ζέρβας με συνεχείς ενημερώσεις από το προσωπικό του προφίλ ενημέρωνε συνεχώς για την αποκατάσταση του έργου, δηλώνοντας ότι κανένα σπίτι δεν θα μείνει χωρίς νερό.

Οι ενημερώσεις του προέδρου της ΔΕΥΑ Πρέβεζας:

”Έχουμε ένα σπάσιμο στην περιοχή κοντά στις Ναυτικές σχολές… Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να το αποκαταστησουμε άμεσα. Είπα μήπως της Φανερωμενης μεθαύριο μας άφηναν ένα σ/Κ χωρίς πρόβλημα αλλά μπα.. ‘’ η πρώτη ανακοίνωση στις 15.36.

‘’Το σπάσιμο είναι στην είσοδο στις Ναυτικές σχολές. Είναι δύσκολο για σήμερα με τις συνθήκες που επικρατούν. Θα δούμε ποιες περιοχές έχουν πρόβλημα υδροδότησης και θα ενημερώσουμε.’’ η δεύτερη στις 19.01.

‘’Ακόμα και με αυτές τις συνθήκες και την προχωρημένη ώρα ετοιμάζουμε αποκαταση. Ευχαριστώ τους εργαζομενους Μουρτζιαπη και Μπρικο.Επίσης είμαστε και στα Φλαμπουρα που έχουμε και εκεί θέμα που προσπαθούμε να λυσουμε. Πλέον έχει λυθεί και αυτό και το χωριό έχει νερό.’’ Ανάρτηση 19.01.

‘’Λίγο υπομονή ακόμα και δεν θα μείνει κανένα σπίτι χωρίς νερό.Να ευχαριστήσω και τα παιδιά του Λιμενικού που μας βοηθάνε στη ρύθμιση τις κυκλοφορίας.’’ 19.50

‘’Σε μισή ώρα θα υπάρχει νερό κανονικά παντού. Ένα ευχαριστώ στα παιδιά αυτά θα το ξαναπώ είναι λίγο τόσες ώρες υπό βροχή.’’ 20.55.

Αυτές οι αναρτήσεις που έγιναν από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Πρέβεζας Φώτη Ζέρβα, βοήθησαν όλους εκείνους που ήθελαν να περάσουν από την συγκεκριμένη περιοχή να προσέχουν ακόμη παραπάνω και από την άλλη ενημέρωναν τους κατοίκους για το πότε θα αποκατασταθούν οι βλάβες.

Τέτοια ενημέρωσε δεν είχαμε ποτέ από την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης και πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στον πρόεδρο όσο και σε όλους τους εργαζόμενους που με αυταπάρνηση εργάζονται υπό όποιες συνθήκες, ακόμη και τις πιο δύσκολες.

Προηγούμενο Άρθρο

Juice4u – Επέστρεψε για να μας μαγέψει!!!

Επόμενο Άρθρο

Ανάπτυξη Τώρα: – Όταν τιμάμε την ιστορία μας, την τιμάμε πραγματικά και όχι με απλούς διαδικαστικούς τρόπους

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...