Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 1:32

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας… συνεχίζουμε

Πριν από λίγες ώρες ανέβηκε η νέα δομή του ανανεωμένου site onprevezanews.gr, το οποίο ευελπιστεί να συνεχίσει να βρίσκετε στις αγαπημένες σας καθημερινές συνήθειες ενημέρωσης.

Από τις πρώτες ημέρες επιστροφής μου στην Πρέβεζα, αναζητούσα να κάνω κάτι το διαφορετικό, προκειμένου οι πολίτες της Πρέβεζας και όχι μόνο να μπορούν να διαβάζουν εύκολα τις ειδήσεις, χωρίς να ψάχνουν στα ‘’σκοτάδια’’.

Έτσι σε συνεργασία με μία έμπειρη ομάδα τεχνικών δουλέψαμε καθημερινά και καταφέραμε να βγάλουμε ένα αποτέλεσμα, το οποίο σίγουρα θα το αγαπήσετε.

Το νέο site είναι χωρισμένο σε κατηγορίες ενημέρωσης, έτσι ούτως ώστε να μπορεί ο αναγνώστης να ανατρέξει πολύ γρήγορα στις ειδήσεις που τον ενδιαφέρουν, εύκολα, γρήγορα, χωρίς οποιαδήποτε καθυστέρηση.

Το νέο onprevezanews.gr έρχεται μετά την έναρξη της ραδιοφωνικής μου εκπομπής στο Ράδιο Πρέβεζα 93, με τίτλο ‘’ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ’’ από Δευτέρα έως Πέμπτη 17.00 – 19.00.

Μια ραδιοφωνική εκπομπή που την αγκαλιάσατε και αγαπήσατε από την πρώτη κιόλας στιγμή και έγινε η καθημερινή σας συνήθεια.

Η επόμενη κίνηση ήταν η LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ καθημερινά στις 21.00 το βράδυ από τα social media, μέσα από την οποία έχουμε την δυνατότητα να ενώνουμε την Πρέβεζα με τον υπόλοιπο κόσμο τηλεοπτικά με την βοήθεια της τεχνολογίας.

Όμως δεν σταματάμε εκεί, αφού τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου ετοιμάζουμε ήδη το επόμενο μας βήμα που σύντομα θα δει και αυτό το φως της δημοσιότητας και ενημέρωσης.

Σας ευχαριστώ για την πολύτιμη στήριξή σας και αγάπη σας καθημερινά και να είσαστε σίγουροι ότι η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ συνεχίζεται σε όλους τους τομείς, δημιουργικά και με αγάπη προς όλους εσάς.

Σας ευχαριστώ

Με εκτίμηση

Γιάννης Βασιλειάδης

Βρείτε επίσης: 

Email: onpreveza@gmail.com

Facebookpage: onprevezanews.gr

Twitter: onprevezanews.gr

Instagram: onprevezanews.gr

Youtube: onprevezanews.gr

Προηγούμενο Άρθρο

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ: Επιστολή για το θέμα των αδέσποτων σκύλων προς τον δήμο Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Ο Νικηφόρος προσέφερε υγειονομικό υλικό στο νοσοκομείο Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...