Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 11:08

Ο Νικηφόρος προσέφερε υγειονομικό υλικό στο νοσοκομείο Πρέβεζας

Ο γνωστός πρεβεζάνος τραγουδιστής Νικοφόρος, όπως σας είχαμε ανακοινώσει προχώρησε σε μία κίνηση προσφορά και αγάπης προς όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή ενάντια στην πανδημία του Κορονοϊού, που δεν είναι άλλοι από τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Πρέβεζας.

Ο Νικηφόρος επικοινώνησε με εταιρία που διαχειρίζεται το υγειονομικό υλικό και εκείνοι με την σειρά τους με την διοίκηση του νοσοκομείου, που έκαναν αμέσως την αποδοχή της προσφοράς.

Ο πρεβεζάνος καλλιτέχνης στην πρόσφατη τηλεοπτική παρουσία του στην LIVE ΕΝΗΜΕΡΕΡΩΣΗ, είχε εκφράσει και μία άλλη σημαντική του επιθυμία, να έρθει στην αγαπημένη του Πρέβεζα και να πραγματοποιήσει συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό.

‘’Είχα κάνει την πρόταση στην προηγούμενη δημοτική αρχή, αλλά δεν την έκανε αποδεχθεί. Εύχομαι η νέα δημοτική αρχή να δεχθεί να κάνουμε την συναυλία και τα χρήματα να δοθούν στους καρκινοπαθείς της πόλης μας΄΄ είπε δηλώσει.

Την επιθυμία του Νικηφόρου άκουσε ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, ο οποίος αναμένετε να την υλοποιήσει κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, εφόσον το κλίμα (λόγω κορονοϊου), είναι καλό και δεν υπάρχουν απαγορεύσεις.

Προηγούμενο Άρθρο

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας… συνεχίζουμε

Επόμενο Άρθρο

Η Καμαρίνα ακούει τις λειτουργίες της εκκλησίας με διαφορετικό τρόπο

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...