Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 17:53

Η Καμαρίνα ακούει τις λειτουργίες της εκκλησίας με διαφορετικό τρόπο

Μπορεί να ζούμε εδώ και αρκετό καιρό υπό τον φόβο της πανδημίας του κορονοϊού, μπορεί να υπάρχουν αυστηρά μέτρα, μπορεί αυτό το Πάσχα να μην πάμε στην εκκλησία, όμως η λύση βρέθηκε από τον πρόεδρο της τοπικής Κοινότητας της Καμαρίνας.

Πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας της Καμαρίνας Θεόδωρός Δράκος, βρήκε τρόπο να κάνει τους κατοίκους της Καμαρίνας να ακούνε τις λειτουργίες της Μεγάλης Εβδομάδας από τα σπίτια τους, με αποτέλεσμα να τους προστατεύει με έναν ξεχωριστό τρόπο.

Κατέβασε από το διαδίκτυο όλες τις λειτουργίες της Μεγάλης Εβδομάδας και έχοντας τον κατάλληλο ηχητικό εξοπλισμό αναμεταδίδει καθημερινά τις λειτουργίες.

Ο πρόεδρος της Κοινότητας μένει στο ψηλότερο σημείο της Καμαρίνας και αυτό του δίνει το αβαντάζ σε συνδυασμό με τον τεχνολογικό εξοπλισμό που διαθέτει ο ίδιος να αναμεταδίδει τις λειτουργίες με εξαιρετικό ήχο.

Οι κάτοικοι της Κοινότητας στο άκουσμα των λειτουργιών έστω και με αυτό τον ξεχωριστό τρόπο ενθουσιάστηκαν και ευχαρίστησαν τον πρόεδρο Θεόδωρο Δράκο.

Μιλώντας στο onprevezanews.gr ο πρόεδρος της Κοινότητας είπε: ‘’λόγω των απαγορεύσεων σκέφτηκα να κάνω κάτι για τους κατοίκους του χωριού μας. Κατέβασα λοιπόν από το κανάλι της εκκλησίας της Ελλάδος όλες τις λειτουργίες της Μεγάλης Εβδομάδας και την αναμεταδίδω με τον εξοπλισμό που διαθέτω από την ταράτσα του σπιτιού μου. Έτσι και οι κάτοικοι ακούνε τις λειτουργίες και δεν πηγαίνουν στην εκκλησία’’.

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Καμαρίνας δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι αντίστοιχο, αφού για πολλά ζητήματα αναζητά τις καλύτερες λύσεις για τους συγχωριανούς τους.

Προηγούμενο Άρθρο

Ο Νικηφόρος προσέφερε υγειονομικό υλικό στο νοσοκομείο Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

ΟΑΕΔ – Επίδομα 400 ευρώ: Αυτοί ορίζονται ως μακροχρόνια άνεργοι

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...