Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 20:13

Υποτονική η κίνηση για τις αγορές του Πασχαλινού τραπεζιού

Τα αυστηρά μέτρα λόγω του κορονοϊού από την μία, η έλλειψη χρημάτων από την άλλη, αλλά και η απαγορεύσει ψησίματος σε ανοικτούς χώρους έκαναν φέτος το Πάσχα να είναι εντελώς διαφορετικό με τους επιχειρηματίες να ‘’σηκώνουν’’ τα χέρια ψηλά.

Η κίνηση στα κρεοπωλεία της Πρέβεζας έχει πέσει τουλάχιστον κατά 80%, αφού ο κόσμος πλέον φοβάται να κυκλοφορήσει, αλλά και να ψωνίσει όπως προηγούμενες χρονιές.

Τα ελληνικά αρνιά και κατσίκια, αλλά και τα υπόλοιπα προϊόντα φαίνεται πως δεν μπορούν να δελεάσουν τον κόσμο, στο να προβεί στις απαραίτητες αγορές για το Πασχαλινό τραπέζι, το οποίο για φέτος θα είναι ιδιαίτερα περιορισμένο, όσον αφορά τους καλεσμένους.

Οι τιμές ωστόσο κυμαίνονται από 6 έως και 8 ευρώ σε όλα τα κρεοπωλεία και τα super market, τα ελληνικής προέλευσης, τα οποία πρέπει να φέρουν και την απαιτούμενη μπλε σφραγίδα.

Τα αμνοερίφια πρέπει να φέρουν σφραγίδα καταλληλότητας μπλε χρώματος «λαμπρού κυανού» όπως αποκαλείται και να φέρουν κωδικό αριθμό του σφαγείου, για αυτό και όσοι αποφασίσουν να ψωνίσουν θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί, συστήνουν οι ειδικοί.

Προηγούμενο Άρθρο

Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής δικαιολογητικών για αποζημιώσεις από το σεισμό της 21ης Μαρτίου

Επόμενο Άρθρο

Μυρουδιές και γεύσεις που σε μαγνητίζουν από μακριά στο ξυλόφουρνο της κ. Καλδάνη στην Πρέβεζα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...