Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 9:48

Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής δικαιολογητικών για αποζημιώσεις από το σεισμό της 21ης Μαρτίου

Λεπτομέρειες για τα δικαιολογητικά που πρέπει να καταθέσουν οι επιχειρήσεις οι οποίες επλήγησαν από το σεισμό της 21ης Μαρτίου στη Δ.Ε Φαναρίου του Δήμου Πάργας δίνει με απόφασή του ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου.

Σύμφωνα αυτή οι επιχειρήσεις πρέπει να υποβάλλουν αίτηση δήλωση καθώς και τα απαιτούμενα στοιχεία και δικαιολογητικά προκειμένου να προχωρήσει η αντικειμενική εκτίμηση της ζημία από την επιτροπή που έχει οριστεί από τον Αντιπεριφερειάρχη.

Η επιτροπή θα εξετάσει τις αιτήσεις των πληγέντων που αφορούν ζημιές σε επιχειρήσεις κι όχι σε σπίτια και οικιακό εξοπλισμό ή φυτικό και ζωικό κεφάλαιο, ενώ διευκρινίζεται ότι δεν παρέχεται άμεσα επιχορήγηση με την υποβολή των δικαιολογητικών αλλά γίνεται αίτημα από την Π.Ε Πρέβεζας προς το υπουργείο Ανάπτυξης για την έκδοση παροχής επιχορήγησης.

Στη σελίδα της Π.Ε Πρέβεζας υπάρχει αναλυτική λίστα με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά τα οποία θα πρέπει να αποσταλούν μέχρι την 11η-5-2020 στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας υπόψη Επιτροπής για την Καταγραφή και αποτίμηση των ζημιών σε επιχειρήσεις, που επλήγησαν από το σεισμό την 21/3/2020.

Πηγή:  Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Προηγούμενο Άρθρο

Ο Δήμος Πρέβεζας δίπλα στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες με διανομή επισιτιστικής βοήθειας

Επόμενο Άρθρο

Υποτονική η κίνηση για τις αγορές του Πασχαλινού τραπεζιού

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...