Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 21:15

Μυρουδιές και γεύσεις που σε μαγνητίζουν από μακριά στο ξυλόφουρνο της κ. Καλδάνη στην Πρέβεζα

Αν και οι τιμές είναι στα ίδια με τα περσινά επίπεδα, ωστόσο ο κορονοϊός φαίνεται ότι ‘’έφαγε’’ τόσο τα τσουρέκια όσο και τα πασχαλινά κουλούρια, αφού η κίνηση τόσο στους φούρνους όσο και στα ζαχαροπλαστεία είναι πάρα πολύ χαμηλή.

Το onprevezanews.gr επισκέφτηκε έναν παραδοσιακό φούρνο στην Πρέβεζα για να δει από κοντά και να καταγράψει την κίνηση του αγοραστικού κοινού διανύοντας τις τελευταίες ημέρες πριν το Πάσχα.

Η ιδιοκτήτρια του παραδοσιακού ξυλόφουρνου κ. Κατερίνα Καλδάνη μας είπε ότι η κίνηση έχει πέσει πάρα πολύ αν και οι τιμές είναι ίδιες με πέρυσι.

‘’Δυστυχώς υπάρχει πτώση στην κίνηση και ο κόσμος δεν αγοράζει τσουρέκια και πασχαλινά κουλούρια, φοβάται. Σήμερα είδαμε λίγη κίνηση. Πιστεύουμε ότι κάτι μπορεί να γίνει έστω και την τελευταία στιγμή’’ είπε η κ. Καλδάνη.

Οι τιμές ωστόσο των τσουρεκιών είναι στα 5 ευρώ, ενώ υπάρχουν και άλλα με επικάλυψη σοκολάτας που φτάνουν και τα 7 και 8 ευρώ.

Στα κουλούρια οι τιμές είναι στα 10 ευρώ το κιλό και υπάρχουν πολλές ποικιλίες, πάντα με αγνά προϊόντα και ψημένα σε ξυλόφουρνο.

Ο φούρνος της κ. Καλδάνη ωστόσο για την ημέρα της Κυριακής του Πάσχα μπορεί να αναλάβει και το ψήσιμο του οβελία, καλώντας στα τηλέφωνα 2682024499 και στο 6976857309 ή να επισκεφτεί το κατάστημα στη Λ. Ειρήνης 90 στην Πρέβεζα.

Προηγούμενο Άρθρο

Υποτονική η κίνηση για τις αγορές του Πασχαλινού τραπεζιού

Επόμενο Άρθρο

Ο Πάνος Γαλάνης ξαναδημιουργεί με φαντασία…

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...