Τετάρτη, 8 Μαΐου 2024, 1:40

Χρήστος Δήμας: Σοβαρός τραυματισμός – Θα απουσιάσει καιρό – Τι έδειξαν οι πρώτες εξετάσεις

Μία άτυχη στιγμή ήταν μοιραία για τον ποδοσφαιριστή του Θριάμβου Λούρου Χρήστο Δήμα, να δεχθεί ένα χτύπημα στον αστράγαλο και να αποχωρήσει εκτός αγωνιστικού χώρου υποβασταζόμενος.

Η φάση έγινε στο 32ο λεπτό του αγώνα μεταξύ του Θριάμβου Λούρου με τον Κεραυνό Θεσπρωτικού, όπου η ομάδα του Λούρου κέρδισε με 2-0.

Ωστόσο ο τραυματισμός επισκίασε τη νίκη της ομάδας, με τους ποδοσφαιριστές του Λούρου να αφιερώνουν τη νίκη στον Χρήστο Δήμα, ευχόμενοι να επιστρέψει πίσω γερός και δυνατός.

Ο ποδοσφαιριστής του Λούρου μετέβη στο Νοσοκομείο Πρέβεζας, εκεί όπου έκανε ακτινογραφία, η οποία δεν έδειξε κάτι, ωστόσο αυτό που ανησυχεί τους γιατρούς είναι το πρήξιμο στον αστράγαλο.

Ο ίδιος μετακινείται με πατερίτσες, ενώ τη Δευτέρα κλείστηκε ραντεβού προκειμένου να κάνει μαγνητική, η οποία θα δείξει και το μέγεθος του τραυματισμού, σε συνεννόηση με τον Ορθοπαιδικό κ. Νταλαγιάννη.

Το onprevezanews.gr επικοινώνησε με τον προπονητή του Θριάμβου Μάκη Δήμα, ο οποίος μας είπε: ”Ανησυχήσαμε πολύ για τον Χρήστο. Ήταν μία φάση που κάνεις δεν περίμενε να έχει τέτοια έκβαση. Ήδη ο Χρήστος έχει μιλήσει με τον κ. Νταλαγιάννη, προκειμένου να λάβει τις απαραίτητες οδηγίες, ενώ τη Δευτέρα θα κάνει και μαγνητική. Ευχόμαστε να μην είναι κάτι σοβαρό. Ο ίδιος ωστόσο πονάει πολύ”.

Φωτογραφία αρχείου


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Ο σοβαρός τραυματισμός του Χρήστου Δήμα επισκίασε τη νίκη του Λούρου

Επόμενο Άρθρο

”Εξάσφαιρος” ο Οδυσσέας Νυδριού απέναντι στον Ωρωπό

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...