Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024, 19:48

”Εξάσφαιρος” ο Οδυσσέας Νυδριού απέναντι στον Ωρωπό

Ο Οδυσσέας Νυδρίου ”ξέσπασε” απέναντι στην Δόξα Ωρωπού και την κέρδισε σημειώνοντας ένα.. δύο.. τρία.. έξι τέρματα με τους φιλοξενούμενος να καταφέρνουν να πετύχουν το γκολ της τιμής.

Ο Οδυσσέας ανώτερος σε όλη την διάρκεια του αγώνα άνοιξε το σκορ μόλις στο 15ο λεπτό με τον Βρεττό, ο οποίος εκτός του χατ τρικ ήταν και ο πρωταγωνιστής του αγώνα.

Στο 30ο λεπτό ο Τάσος Βρεττός σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, κάνοντας το 2-0, ενώ ο Οδυσσέας πέτυχε ακόμη δύο τέρματα πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου με δύο τέρματα του Γαζή, κάνοντας το 4-0.

Η επανάληψη είχε έναν καθαρά τυπικό χαρακτήρα, αφού στο 71ο λεπτό ο Ραπάι έκανε το 5-0,με τους φιλοξενούμενος να μειώνουν σε 5-1 με τον Κολιό.

Ο  Βρεττός σημείωσε το τρίτο του προσωπικό τέρμα στο 81ο λεπτό, κάνοντας το τελικό 6-1, δίνοντας το τρίποντο της νίκης στους γηπεδούχους.

Διαιτητής: ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ Θ.

Βοηθοί: ΠΑΤΣΗΣ Ι. – ΛΑΖΑΡΗΣ Γ.

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ(Βάννας): ΠΟΛΙΤΗΣ, RRAPAJ, ΝΑΝΟ ΒΕΡΥΚΙΟΣ, ΚΑΤΑΓΗΣ, ΡΕΚΑΤΣΙΝΑΣ, ΒΑΝΝΑΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ, ΓΑΖΗΣ, ΚΑΡΕΛΗΣ, ΒΡΕΤΤΟΣ.

ΔΟΞΑ ΩΡΩΠΟΥ(Τρούλης): ΚΑΠΠΑΣ, ΚΡΟΚΙΔΑΣ, ΘΑΝΟΣ, ΘΕΟΔΩΡΟΥ, ΝΑΣΤΟΥΛΗΣ, ΚΟΛΙΟΣ Ν. , ΚΟΛΙΟΣ, ΣΙΑΜΕΤΗΣ, ΣΠΥΡΑΚΟΣ, ΤΖΑΦΕΡΗΣ, ΚΥΡΙΑΖΗΣ.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Χρήστος Δήμας: Σοβαρός τραυματισμός – Θα απουσιάσει καιρό – Τι έδειξαν οι πρώτες εξετάσεις

Επόμενο Άρθρο

Συνεχίζει αήττητος ο Φιλαθλητικός – Πατάει γερά στην κορυφή

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...

Νέες επιτυχίες για τις αθλήτριες του Α.Γ.Σ Κλεοπάτρα – Ανανεώνουν το ραντεβού με αγώνες Κυπέλλου και τον Διεθνή Αγώνα “MISS DAFNE” στην Πρέβεζα

Στο 9ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής που διεξήχθη στην […]