Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 7:03

Συνεχίζει αήττητος ο Φιλαθλητικός – Πατάει γερά στην κορυφή

Ασταμάτητα τα κορίτσια του Φιλαθλητικού στο πρωτάθλημα της Α2 Βόλεϊ, αφού κέρδισαν και την ΕΑ Λάρισας για δεύτερη φορά φέτος με 3-0 στα σετ 25-10, 25-12, 25-18.

Στα πρώτα δύο σετ τα κορίτσια της ομάδας της Πρέβεζας κατάφεραν και τα κέρδισαν εύκολα χωρίς κόπο, ωστόσο η δυσκολία ήρθε στο τρίτο σετ, όπου η ομάδα της Λάρισας ”αντιστάθηκε”, σε μία προσπάθειά της να επιστρέψει στο παιχνίδι.

Η νίκη κρίνεται δίκαιη και αφιερώθηκε από όλα τα κορίτσια στον κόσμο που βρέθηκε στο ΔΑΚ Πρέβεζας, αλλά και στον προπονητή Βασίλη Τσουμάνη, ο οποίος υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία.

Η πρόεδρος του συλλόγου κα Ιφιγένεια Τέφα, φανερά συγκινημένη από την σπουδαία επιτυχία της ομάδας, η οποία μετρά δέκα νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, δήλωσε στήριξη στο πρόσωπο του Πέτρο Παπαδόπουλο, με τον οποίο τα κορίτσια φέτος όχι μόνο πρωταγωνιστούν, αλλά ελπίζουν ακόμη και στην άνοδο.

”Ευχαριστούμε τον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό της Πρέβεζας, ευχαριστούμε όλους εκείνους που έχουν βοηθήσει και συνεχίζουν να βοηθούν την ομάδα μας” είπε η κα Τέφα στην κάμερα του onprevezanews.gr.

Τα σετ: (3-0): 25-10, 25-12, 25-18

Φ.Γ.Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ: ΚΟΣΜΙΔΟΥ, ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, ΠΑΤΑΚΙΑΡΑ, ΡΙΤΣΑ, PΑRSHYΝA, ΣΑΜΠΟΥ, ΑΓΟΡΟΥ,  ΚΟΥΚΑ, ΣΙΟΥΛΑ, ΖΙΩΤΟΥ,  ΓΚΙΜΠΕΡΤ.

ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ (Τζιουμάκας Σωκράτης): ΔΙΚΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΒΕΛΕΣΙΩΤΗ, ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ, ΜΟΤΣΕΝΙΤΟΥ, ΑΡΑΠΑΚΗ, ΤΣΑΜΟΓΛΟΥ, ΤΙΚΑ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ, ΒΕΛΕΣΙΩΤΗ, ΜΑΝΔΡΑΒΕΛΗ, ΓΚΟΥΜΑ.

Δείτε ολόκληρο τον αγώνα


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

”Εξάσφαιρος” ο Οδυσσέας Νυδριού απέναντι στον Ωρωπό

Επόμενο Άρθρο

Ήλπιζε στο θαύμα ο Μύτικας, όμως η Αγιά πήρε τη νίκη

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...