Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 7:39

Φιλικά παιχνίδια των ακαδημιών της Α.Ε Πρέβεζας και του Παναθηναϊκού

Στην Πρέβεζα βρέθηκαν οι ακαδημίες του Παναθηναϊκού από την 5η περιφέρεια, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις αντίστοιχες της Α.Ε Πρέβεζας, το πρωΐ της Κυριακής στο γήπεδο του Αγ. Θωμά στην Πρέβεζα.

Τα αυριανά ταλέντα του Ελληνικού ποδοσφαίρου προσέφεραν πλούσιο θέαμα προς όλους εκείνους που βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου, που ήταν κυρίως γονείς των παιδιών.

Ο υπεύθυνος της 5ης περιφέρειας ακαδημιών του Παναθηναϊκού Βαγγέλης Καρπατσέλης, είχε την ευκαιρία να δει από κοντά με τους συνεργάτες του, τα ταλέντα της Πρέβεζας, όπου προς έκπληξη όλων επέλεξε μεγάλο αριθμό παικτών κυρίως από την ομάδα Κ12 της Α.Ε Πρέβεζας, προκειμένου να τους καλέσει στην Κέρκυρα. Ο προπονητής της Α.Ε Πρέβεζας και προπονητής του Athlopolis Club Άγγελος Μπέκας είχε και αυτός την ευκαιρία να δοκιμάσει όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στην διάθεσή του.

Για την ιστορία να πούμε ότι η Κ14 της Α.Ε Πρέβεζας κέρδισε την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού με 4-2 τελικό αποτέλεσμα, ενώ η Κ16 του Παναθηναϊκού επιβλήθηκε με 5-1 της αντίστοιχη της Α.Ε Πρέβεζας. Μετά το τέλος των αγώνων, ο κ. Καρπατσέλης μιλώντας στην κάμερα του onprevezanews.gr, ευχαρίστησε τον κ. Μπέκα και όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες.

”Εγώ και οι συνεργάτες μου είδαμε όλα τα παιδιά της Πρέβεζας και αρκετά θα καλέσουμε στο τουρνουά της περιφέρειας που θα γίνει 27 με 29 Δεκεμβρίου στην Κέρκυρα. Η Πρέβεζα έχει ένα πολύ καλό επίπεδο ποδοσφαιριστών. Ιδιαίτερα το επίπεδο της ομάδας Κ14 της Α.Ε Πρέβεζας διαθέτει ένα πολύ καλό επίπεδο αθλητών. Επίσης πολλά ταλέντα υπάρχουν στις ομάδες Κ10 και Κ12 της Πρέβεζας. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Μπέκα για την ευκαιρία να δούμε τα ταλέντα της περιοχής. Στις 19 Δεκεμβρίου οι ομάδες του Athlopolis Club είναι καλεσμένες στην Κέρκυρα για να συμμετέχουν σε αγώνες που έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα για να βοηθήσουμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Εκεί θα είναι όλες οι σχολές του Παναθηναϊκου” κατέληξε ο κ. Καρπατσέλης.

Ο Άγγελος Μπέκας με την σειρά του μιλώντας και αυτός στην κάμερα του onprevezanews.gr ευχαρίστησε τον υπεύθυνο ακαδημιών του Παναθηναϊκού για τα φιλικά παιχνίδια μεταξύ των ομάδων.

Ραντεβού στην Κέρκυρα…

Δείτε πλάνα και δηλώσεις των δύο προπονητών:

Προηγούμενο Άρθρο

Συνέντευξη Γιάννη Μπούρη στο itn Ελληνικός Τουρισμός

Επόμενο Άρθρο

Στην πρώτη θέση και αήττητος ο Αχέροντας Καναλακίου – Άνετα πέρασε και το εμπόδιο της Αναγέννησης Άρτας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...