Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 7:03

Στην πρώτη θέση και αήττητος ο Αχέροντας Καναλακίου – Άνετα πέρασε και το εμπόδιο της Αναγέννησης Άρτας

Η ομάδα του Αχέροντα Καναλακίου συνεχίζει την εκπληκτική πορεία της στο πρωτάθλημα και παραμένει στους φετινούς στόχους της που δεν είναι άλλοι από το πρωτάθλημα και την άνοδο στην SuperLeague, αφού πέρασε άνετα και το εμπόδιο της Αναγέννησης Άρτας.

Η ομάδα του Βαγγέλη Τζιάρρα κέρδισε πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα 3-0, αφού δεν βρήκε κανένα απολύτως εμπόδιο στον αγώνα τον οποίο παρακολούθησαν πολλοί φίλοι της ομάδας από τις κερκίδες του Δημοτικού Γηπέδου Καναλακίου ‘’Φραξιάς’’.

Η ομάδα του ΠΑΣ Αχέρων ξεκίνησε επιθετικά το παιχνίδι και αυτό φάνηκε από την αρχή κλείνοντας την ομάδα της Αναγέννησης σχεδόν στο μισό γήπεδο.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι άνοιξαν πολύ νωρίς το σκορ, μόλις στο 11ο λεπτό με το σουτ του Πότση από κοντινή απόσταση να βρίσκει δίχτυα και να γίνεται το 1-0.

Στο 20ο λεπτό οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Βέρμπη να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, ωστόσο ο ΠΑΣ Αχέρων δεν άφησε κανένα περιθώριο με αποτέλεσμα στο 69ο λεπτό ο Ροβίνας με κοντινό πλασέ να διαμορφώσει το τελικό 3-0.

Η ομάδα του Αχέροντα Καναλακίου μετά από 5 αγωνιστικές έχει 3 νίκες και μία ισοπαλία, έχοντας κάνει και το ρεπό της με συνολικά 10 βαθμούς.

Μετά το τέλος του αγώνα και την μεγάλη νίκη η ομάδα του ΠΑΣ Αχέρων ο Βαγγέλης Τζιάρρας μένοντας απόλυτα ευχαριστημένος, τόνισε ότι η ομάδα παραμένει στους στόχους της και συνεχίζουμε την πολύ καλή προσπάθεια μέχρι το επόμενο αγώνα.

Διαιτητής: ΤΖΟΒΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ (ΗΠΕΙΡΟΥ)

Βοηθοί: ΜΙΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΚΕΡΚΥΡΑΣ) – ΣΑΤΛΙΦ ΣΤΕΦΑΝΙΑ (ΚΕΡΚΥΡΑΣ)

ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου (Τζιάρρας): ΒΛΑΧΟΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 54′), ΦΡΑΓΚΟΣ, ΚΑΠΠΙΑΣ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΥ, ΖΔΡΑΒΟΣ, ΚΥΡΙΑΚΗΣ (ΡΟΒΙΝΑΣ 65′), ΠΟΤΣΗΣ, ΝΤΑΝΤΙΔΗΣ (ΕΜΒΡΑΙΖΟΓΛΟΥ 54′), ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΚΑΡΑΜΠΟΙΚΗΣ 73′), ΒΕΡΜΠΗΣ (ΚΩΣΤΑΜΕΝΑΣ 65′).

Γ.Α.Σ. Αναγέννηση Άρτας (Νταλάκας): ΜΑΛΙΖΟΓΛΟΥ, ΜΥΣΙΟΥΔΗΣ, ΚΩΣΤΑΚΗΣ, ΣΧΙΣΜΕΝΟΣ, ΠΑΠΑΡΟΥΝΗΣ (ΤΣΕΛΑ 52′), ΓΟΥΛΑΣ, DE MORRA, ΜΑΝΙΩΤΗΣ, ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ (ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ 79′), ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ (ΠΑΠΑΚΙΤΣΟΣ 64′), ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (ΔΗΜΗΤΡΕΛΛΟΣ 64′).

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα:

Η βαθμολογία στον όμιλο

Προηγούμενο Άρθρο

Φιλικά παιχνίδια των ακαδημιών της Α.Ε Πρέβεζας και του Παναθηναϊκού

Επόμενο Άρθρο

Κλειστές οι ΔΟΥ Πρέβεζας, Άρτας και Λευκάδας στις 24 Νοεμβρίου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...