Κυριακή, 5 Μαΐου 2024, 9:39

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την ”Ανάπτυξη Τώρα” ο Τάσος Νέλλης

Η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας τον Γιώργο Νίτσα διαρκώς “μεγαλώνει”, πετυχαίνοντας να συσπειρωθούν στο ψηφοδέλτιο της παράταξης δημότες κατάλληλοι να φέρουν με τις ικανότητές τους την πραγματική προοδευτική δημοκρατική αλλαγή στο Δήμο Πρέβεζας και να τον οδηγήσουν σε τροχιά ανάπτυξης.

Να φέρουν το πραγματικά “νέο” και να κάνουν πράξη το “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ” στο Δήμο Πρέβεζας.

Υποψήφιος με την “Ανάπτυξη Τώρα” στις δημοτικές εκλογές Οκτωβρίου 2023 θα είναι ο Νέλλης Αναστάσιος, Φυσιοθεραπευτής, ο οποίος παράλληλα θα ενισχύσει τον στρατηγικό σχεδιασμό όσον αφορά την διοίκηση και τα οικονομικά του δήμου.

Ο Νέλλης Αναστάσιος γεννήθηκε και μένει στην πόλη της Πρέβεζας δραστηριοποιείται ως Φυσιοθεραπευτής διατηρώντας ιδιωτικό ιατρείο στην Πρέβεζα.

Έχει υπηρετήσει την Πόλη της Πρέβεζας επί σειρά ετών:

  • ως εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος (16 χρόνια) με τον κ. Ταμπούρη
  • ως Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Π,
  • αλλά και από τη θέση του αντιδημάρχου για τέσσερα χρόνια, ως αρμόδιος αντιδήμαρχος οικονομικών με Δήμαρχο τον κ. Κλάπα.

Σε δήλωσή του ο Νέλλης Αναστάσιος αναφέρει:

“Έχω υπηρετήσει για πολλά χρόνια τον τόπο μου.

Έχω σκοπό μέσα από τη συμμετοχή μου στα κοινά να δω τον τόπο μας  να αναπτύσσεται.

Πιστεύω  ότι πρέπει να δημιουργηθούν όλες εκείνες οι συνθήκες – υποδομές ώστε οι  νέα γενιάνα παραμείνει μόνιμα στον ευλογημένο τόπο μας, την Πρέβεζά μας.

Έχει έρθει η ώρα άνθρωποι που αγαπάνε τον τόπο τους και το έχουν δείξει διαχρονικά  να αναλάβουν τις τύχες του τόπου και να τον πάνε μπροστά με ανιδιοτέλεια, συνεργασίες και σχεδιασμό.

Τον Γιώργο τον γνωρίζω από παλιά, έχει όραμα, σχέδιο, συνέπεια και όρεξη για δουλειά.

Σας καλώ να στηρίξετε την μοναδική ανεξάρτητη παράταξή μας.

Ο Γιώργος Νίτσας με τη σειρά του δηλώνει: Ο Τάσος είναι ένας έμπειρος άνθρωπος της αυτοδιοίκησης, η προσφορά του είναι γνωστή.

Θα βοηθήσει την παράταξή μας με την εμπειρία του στην προσπάθεια συγκρότησης ενός  εξαιρετικού και  ποιοτικού  ψηφοδελτίου που είναι σε πορεία νίκης και  θα φέρει το πραγματικά νέο στο Δήμο Πρέβεζας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο Άρθρο

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την ”Ανάπτυξη Τώρα΄΄ η Κατωπόδη Ευσταθία (Σταθούλα)

Επόμενο Άρθρο

Σπυριδούλα Γεωργοκίτσου – Μια δυνατή γυναικεία υποψηφιότητα στο πλευρό του Νίκου Γεωργάκου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...

“Ανάπτυξη Τώρα”: Απαιτούνται από τη δημοτική αρχή πρωτοβουλίες από… χθες για την προστασία του Πανεπιστημιακού Τμήματος της Πρέβεζας”

Η πρόσφατη δήλωση του πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κου Τριαντάφυλλου […]