Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 22:51

Σπυριδούλα Γεωργοκίτσου – Μια δυνατή γυναικεία υποψηφιότητα στο πλευρό του Νίκου Γεωργάκου

Μια από τις πιο ”φρέσκιες” και δυνατές γυναικείες υποψηφιότητες σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές είναι η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό ”Δήμος της καρδιάς μας” και επικεφαλής τον Νίκο Γεωργάκο, Σπυριδούλα Γεωργοκίτσου.

Η Σπυριδούλα Γεωργοκίτσου είναι φιλόλογος, ενώ τον Φεβρουάριο του 2022 ορίστηκε ως σύμβουλος του Δημάρχου Νίκου Γεωργάκου για θέματα πολιτισμού και τον Νοέμβριο του ίδιου έτους ως μέλος της ομάδας ανάπτυξης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης και συμβουλευτικής για τα εκθέματα στο Ψηφιακό Μουσείο Δήμου Πρέβεζας.

Είναι ενεργός πολίτης της πόλης με ανιδιοτελή προσφορά στα κοινά. Τελεί χρέη προέδρου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Πρέβεζας/ Λευκάδας/ Κεφαλληνίας/ Ζακύνθου, αντιπροσώπου της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος στον νομό Πρεβέζης, αντιπροέδρου του Συλλόγου Περί βιβλίου Πρέβεζας και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Αποφοίτων του Ιονίου Πανεπιστημίου, ενώ έχει εκδώσει 2 ποιητικές συλλογές από τις εκδ. Πηγή, η πρώτη το 2019 με τίτλο «Αντιθέσεις» και η δεύτερη το 2022 με τίτλο «Μεσοδιάστημα».

Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με δήλωσή της τονίζει ότι: ”Δεσμεύομαι πως θα πορευτώ με όπλα μου την ανιδιοτέλεια, την θετική διάθεση, την ειλικρίνεια και την πείρα στον τομέα του πολιτισμού και της παιδείας”.

 

Προηγούμενο Άρθρο

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την ”Ανάπτυξη Τώρα” ο Τάσος Νέλλης

Επόμενο Άρθρο

Δυναμώνει στην Δ.Ε Ζαλόγγου ο ”Δήμος της καρδιάς μας” με την υποψηφιότητα του Κώστα Κατέρη

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...