Κυριακή, 5 Μαΐου 2024, 0:20

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την ”Ανάπτυξη Τώρα΄΄ η Κατωπόδη Ευσταθία (Σταθούλα)

Η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας τον Γιώργο Νίτσα διαρκώς “μεγαλώνει”, πετυχαίνοντας να συσπειρωθούν στο ψηφοδέλτιο της παράταξης δημότες κατάλληλοι να φέρουν με τις ικανότητές τους την πραγματική προοδευτική δημοκρατική αλλαγή στο Δήμο Πρέβεζας και να τον οδηγήσουν σε τροχιά ανάπτυξης.

Να φέρουν το πραγματικά “νέο” και να κάνουν πράξη το “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ” στο Δήμο Πρέβεζας.

Υποψήφιος με την “Ανάπτυξη Τώρα” στις δημοτικές εκλογές Οκτωβρίου 2023 θα είναι η Κατωπόδη Ευσταθία (Σταθούλα) ελεύθερη επαγγελματίας.

Σε δήλωσή της  η κα Κατωπόδη αναφέρει:

“Ζω στην πόλη της Πρέβεζας από τα παιδικά μου χρόνια έχω εργαστεί επί σειρά ετών, τόσο σε δημόσιες υπηρεσίες (ΤΕΒΕ, ΟΑΕΕ, ΙΚΑ, ΕΦΚΑ), όσο και στον ιδιωτικό τομέα. Εδώ και αρκετά χρόνια είμαι ελεύθερη επαγγελματίας και αποφάσισα να συμμετέχω στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό “Ανάπτυξη Τώρα” με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Γεώργιο Νίτσα με σκοπό μέσα από τη συμμετοχή μου στα κοινά να συμβάλλω ώστε ο δήμος Πρέβεζας, να αναπτυχθεί και να αποτελέσει πρότυπο. Αξίζει η πανέμορφη πόλη  μας να εξελιχθεί σε μια βιώσιμη πόλη και ο δήμος μας να αποκτήσει όλες εκείνες τις υποδομές που θα εξυπηρετούν τις ανάγκες των δημοτών και ταυτόχρονα να αποτελέσει κίνητρο ώστε οι νέες γενιές να παραμείνουν μόνιμοι κάτοικοι της πόλης μας.

Ο Γιώργος Νίτσας με τη σειρά του δηλώνει: “Η κα Κατωπόδη θα βοηθήσει την παράταξή μας στον αναπτυξιακό σχεδιασμό του.

Η “Ανάπτυξη Τώρα” είναι σε πορεία νίκης, συγκροτώντας ένα εξαιρετικής ποιότητας ψηφοδέλτιο, που θα φέρει το πραγματικά νέο στο Δήμο Πρέβεζας”.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο Άρθρο

Επιβλητική συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Πρέβεζας – Αναπτύσσουμε Δυναμική νίκης

Επόμενο Άρθρο

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την ”Ανάπτυξη Τώρα” ο Τάσος Νέλλης

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...