Σάββατο, 4 Μαΐου 2024, 8:57

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την “Ανάπτυξη Τώρα” η Χριστίνα Κούκια

Η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” δυναμώνει και διαρκώς “μεγαλώνει” σε στελεχιακό δυναμικό, αναπτύσσοντας πλέον δυναμική “καθαρής νίκης” στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023.  Καλωσορίζουμε την κ. Κούκια στην ανεξάρτητη παράταξή μας,  θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την “Ανάπτυξη Τώρα”, με υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας τον Γιώργο Νίτσα στην προσεχή εκλογική αναμέτρηση. Παράλληλα θα συνεισφέρει στη διαμόρφωση του Στρατηγικού Σχεδιασμού της παράταξης για ζητήματα που αφορούν τα ΑΜΕΑ και γενικά τις ευπαθείς ομάδες όπου η “Ανάπτυξη Τώρα” δίνει μεγάλη βάση και σημασία. Η κ. Κούκια γεννήθηκε στην Αθήνα από πολύτεκνη οικογένεια με καταγωγή από το Ηράκλειο της Κρήτης . Τελείωσε   το Ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο Μίλτος Κουντουράς στη Νέα Φιλαδέλφεια και αποφοίτησε από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών του τμήματος Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής Ψυχολογίας με μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή. Από 5 ετών ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και ιδιαίτερα με την ρυθμική γυμναστική και το μπαλέτο όπου έλαβε πολλές διακρίσεις! Από τα μαθητικά της χρόνια ξεκίνησε να ενδιαφέρεται για τα κοινά αφού κατάφερε να εκλεγεί πρόεδρος του 15μελούς μαθητικού Συμβουλίου τόσο στο Γυμνάσιο στο όσο και στο Λύκειο. Από μικρή ηλικία εντάχθηκε στο 1ο σύστημα προσκόπων όπου και  διετέλεσε αρχηγός συστήματος το 1999. Είναι παντρεμένη με τον Φάνη  Κολιοπήλιο και έχουν δυο παιδιά!  Από το 2011 ζει μόνιμα και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Πρέβεζα καταγωγή του συζύγου της !

Είναι ένα ανήσυχο πνεύμα και άνθρωπος της προσφοράς! Ίδρυσε τον σύλλογο Καρκινοπαθών μιας και η ίδια είναι μαχήτρια! Είναι εκλεγμένο  μέλος ως Γενική Γραμματέας στο σύλλογο AΜΕΑ  νομού Πρέβεζας και εκλεγμένο μέλος της περιφερειακής ομοσπονδίας ΑΜΕΑ Ηπείρου και βορείων  Ιονίων νήσων .

Η κ. Κούκια δήλωσε: Είμαι ένα άτομο που πορεύεται με αρχές όπως η δικαιοσύνη , η  ισότητα , η ισονομία. Μου αρέσει η ευταξία, η ευνομία, η εύρυθμη λειτουργία του κράτους, η κοινωνική πρόνοια, η αρωγή των αδύναμων ατόμων και ευπαθών ομάδων. Αυτή η εκλογική διαδικασία είναι για μένα μία μεγάλη πρόκληση. Από τη μία, γιατί είναι η πρώτη ίσως φορά που δεν νιώθω δέσμια στερεοτύπων, άρα λειτουργώ παντελώς ελεύθερα με οδηγούς μόνο τη συνείδηση και την κρίση μου …. κι από την άλλη, γιατί αποτελώ μέρος ενός υπέροχου δημιουργικού συνόλου συνεργατών και φίλων που  με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Γεώργιο Νίτσα αποφασίσαμε να ενώσουμε δυνάμεις για να βοηθήσουμε τον τόπο μας να πάει μπροστά. Στόχος μας να αποδεχτούμε, πρωτίστως χρήσιμοι… Αυτή είναι η πρώτη και βασική μας δέσμευση που όλοι,  χωρίς καμία εξαίρεση συμφωνήσαμε να υπηρετήσουμε. Είναι χαρά τιμή και ευθύνη η απόφαση να είναι κανείς υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά ταυτόχρονα είναι και ένδειξη αγάπης για τον τόπο μας. Η προσπάθεια είναι ομαδική. Προσωπικά δεν πιστεύω στο σωτήρα δήμαρχο, αλλά στην ομάδα. Αυτή η ομάδα είναι η Ανάπτυξη Τώρα!!!!

Μία ενωτική, πολυσυλλεκτική, προοδευτική παράταξη που θέλει να κάνει τα πράγματα πολύ καλύτερα για την Πρέβεζα. Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας όλοι μαζί υποψήφιοι και πολίτες προς  ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας !!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον υποψήφιο Δήμαρχο Γεώργιο Νίτσα για την τιμή που μου έκανε να αποτελέσω μέλος του κοινού αγώνα προς το μέλλον του τόπου μας !!!

Προηγούμενο Άρθρο

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την “Ανάπτυξη Τώρα” ο Χαράλαμπος Καλαϊτζόγλου

Επόμενο Άρθρο

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πρέβεζας με την ”Ανάπτυξη Τώρα” ο Σπύρος Κονάκης

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...