Σάββατο, 4 Μαΐου 2024, 14:26

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πρέβεζας με την ”Ανάπτυξη Τώρα” ο Σπύρος Κονάκης

Η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” με υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας τον Γιώργο Νίτσα καλωσορίζει στο ψηφοδέλτιό της τον κ. Κονάκη Σπύρο στη μεγάλη “μάχη” που θα δώσουμε “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ” για το πραγματικά νέο και τη νίκη στο Δήμο Πρέβεζας.

Ο Σπύρος  θα στελεχώσει το ψηφοδέλτιό της παράταξής μας ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος  στην πορεία μας για την πολιτική αλλαγή στο Δήμο Πρέβεζας και θα βοηθήσει τα μέγιστα στη διαμόρφωση του Στρατηγικού Σχεδίου για τον Δήμο της Πρέβεζας, με την “Ανάπτυξη Τώρα” σε θέματα τουριστικής ανάπτυξης, προβολής, εστίασης και στην άρρηκτη διασύνδεση με τον πρωτογενή τομέα.

Ο Σπύρος είναι ελεύθερος επαγγελματίας στον τομέα της εστίασης  και τα δύο τελευταία  χρόνια δραστηριοποιείτε  επαγγελματικά στον Μύτικα.

Γεννημένος στο νησί της Ρόδου με σπουδές στον τομέα τον τροφίμων ως τεχνολόγος τροφίμων και ποτών στο ΤΕΙ Λάρισας και πορεία 15 χρόνων στην εστίαση είναι διαθέσιμος να βοηθήσει όπου χρειαστεί με μεγάλη χαρά και διάθεση.

Σε δήλωσή του ο Σπύρος αναφέρει: Ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα μου Κωνσταντίνου Κονάκη που πολλοί γνωρίζετε από τη δραστηριότητα του τόσο στα κοινά επί πολλά χρόνια όσο και σαν ιδρυτή της εταιρείας Konakis olive oil & olives από το 1993 η οποία σήμερα συνεχίζεται από τον θείο μου Κονακη Αχιλλέα  επίσης με απόλυτη επιτυχία στη παραγωγή, συσκευασία & τυποποίηση ελαιολάδου, έτσι και εγώ όπως και ο πατέρας μου που ήταν χρόνια στο νησί της Ρόδου επέστρεψα  πίσω στο τόπο μου αποφασισμένος τόσο να δημιουργήσω κάτι πολύ όμορφο για τους επισκέπτες μας  και να συμβάλω και εγώ για ένα καλύτερο αύριο για τους συνδημότες μου.

Η μεγάλη αγάπη για τον τόπο μου με έκανε έπειτα από πολλά χρόνια εργαζόμενος τόσο στη Ρόδο όσο και στη Μύκονο στο κομμάτι της εστίασης σε πολύ επιτυχημένες επιχειρήσεις, να επιστρέψω και να κάνω αυτό που αγαπώ, το όνειρό μου στη περιοχή μας και συγκεκριμένα στο ονειρεμένο χωριό του Μύτικα!

Έτσι έχω μάθει να πορεύομαι στη ζωή μου και αυτό θέλω να φέρω και στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Πρωτοπορία και καινοτομία για το καλό του τόπου και των συμπολιτών μου.

Βλέποντας πως δεν αλλάζει κάτι, βρίσκω την ευκαιρία τώρα με τον φίλο Γιώργο Νίτσα να βοηθήσω όσο μπορώ με όρεξη,  πολλές ιδέες, με διάλογο και συνεννόηση  με όλους τους υπόλοιπους που έχουν την ίδια φιλοσοφία, δίπλα του να πάμε για την όμορφη και την μεγάλη αλλαγή μια περιοχής που πραγματικά μέχρι σήμερα χαραμίζεται κυριολεκτικά!

Θα χαρώ να βοηθήσω οπουδήποτε χρειαστεί και εύχομαι να πετύχουμε όλοι μαζί κάτι το μαγικό γιατί πραγματικά μπορούμε με αγάπη και σεβασμό ο ένας προς τον άλλον να κάνουμε την Πρέβεζα και τα χωριά της έναν παράδεισο!

Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σου φίλε Γιώργο, ο αγώνας σου έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια και εμείς όλοι θα τον στηρίξουμε 110%.

Σε δήλωσή του ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Νίτσας αναφέρει:

Ο Σπύρος  θα  συμβάλει θετικά με την διάθεση προσφοράς και την τεκμηριωμένη  άποψή του  ώστε να δημιουργηθούν όλες εκείνες οι προϋποθέσεις για έναν τόπο  πιο ανθρώπινο και πιο αλληλέγγυο. Ανθρώπους  με όρεξη για δουλειά  και αγάπη για τον τόπο θέλουμε και ο Σπύρος τα έχει και τα δύο.

Καλώς ήρθες και καλή επιτυχία Σπύρο.

Προηγούμενο Άρθρο

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την “Ανάπτυξη Τώρα” η Χριστίνα Κούκια

Επόμενο Άρθρο

Υποψήφιος με τον ”Δήμο της καρδιάς μας” ο πρόεδρος του Καρναβαλικού Κομιτάτου Χρήστος Λούπας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...