Σάββατο, 4 Μαΐου 2024, 11:37

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την “Ανάπτυξη Τώρα” ο Χαράλαμπος Καλαϊτζόγλου

Η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας Γιώργο Νίτσα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο επιχειρηματίας Χαράλαμπος Καλαϊτζόγλου θα είναι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο νίκης της “Ανάπτυξης Τώρα” στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Η “Ανάπτυξη Τώρα” φέρνει κοντά της ολοένα και περισσότερους ανθρώπους από τις παραγωγικές δυνάμεις του Δήμου Πρέβεζας, από τις δυνάμεις εκείνες που έχουν ήδη δημιουργήσει δυναμική νίκης από τον πρώτο γύρο. Ο Χαράλαμπος Καλαϊτζόγλου και οι υπόλοιποι υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο της “Ανάπτυξης Τώρα” θα φέρουν το πραγματικά νέο στο Δήμο Πρέβεζας, κόντρα στο τέλμα στο οποίο οδήγησε τον τόπο μας ο κ. Γεωργάκος και η παρέα του.

Σε δήλωσή του ο Χαράλαμπος Καλαϊτζόγλου αναφέρει:

“Ασχολούμαι με τον κλάδο των επιχειρήσεων από το 1991. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Πρέβεζα. Ενδιαφέρομαι ιδιαίτερα για την πόλη μας και τους κατοίκους της. Έτσι αποφάσισα να συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές με τον  Γιώργο Νίτσα καθώς θεωρώ ότι μπορούμε να δώσουμε στην πόλη μας μια νέα πνοή ανάπτυξης”.

Σε δήλωσή του ο υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας Γιώργος Νίτσας αναφέρει: “Ο Χαράλαμπος Καλαϊτζόγλου σηματοδοτεί μία προσθήκη στο ψηφοδέλτιό μας που χαρακτηρίζει την “Ανάπτυξη Τώρα”. Είναι ένας πετυχημένος επιχειρηματίας που στοχεύει στην ανάπτυξη του τόπου μας με όραμα, σχεδιασμό και συλλογική δουλειά.

Η “Ανάπτυξη Τώρα” είναι σε πορεία νίκης, συγκροτώντας ένα εξαιρετικής ποιότητας ψηφοδέλτιο, που θα φέρει το πραγματικά νέο στο Δήμο Πρέβεζας με ένα συμμετοχικό μοντέλο λειτουργίας και που θα βάλει την Πρέβεζα στην τροχιά ανάπτυξης που της αξίζει”.

Προηγούμενο Άρθρο

Υποψήφιος τοπικός σύμβουλος στην Τ.Κ Μυρσίνης ο Αντώνης Ζήσης με την ”Ανάπτυξη Τώρα”

Επόμενο Άρθρο

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την “Ανάπτυξη Τώρα” η Χριστίνα Κούκια

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...

Ανάπτυξη Τώρα: “Άνευ προηγουμένου προβοκάτσια του Δημάρχου, που κοροϊδεύει την πρεβεζάνικη κοινωνία με μεθόδους αισχρής προπαγάνδας”

Η “Ανάπτυξη Τώρα” καταγγέλλει δημόσια τις μεθόδους αισχρής προπαγάνδας που […]