Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 10:07

Το Backstage της φωτογράφισης του καταστήματος ρούχων Σορόκα στο NIcopolis Club

Το κατάστημα ενδυμάτων Σορόκας από το 1997 προσφέρει στην αντρική μόδα και δεν σταματά να μας εκπλήσσει.

Αν και οι εποχές που περνάμε είναι δύσκολες λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ωστόσο το κατάστημα Σορόκας συνεχίζει να πραγματοποιεί φωτογραφίσεις σε διάφορες τοποθεσίες της Πρέβεζας και όχι μόνο.

Αυτή την φορά σειρά είχε το Nicopolis Club, ενός πολυχώρου με ιστορία στην διασκέδαση, και την  γεύση με φόντο το μαγευτικό τοπίο της ασφαλέστερης παραλίας της Ευρώπης, όπως χαρακτηρίστηκε το Μονολίθι της Πρέβεζας.

Σε ρόλο μοντέλου ο Φωκίωνας (διακεκριμένος και πολύ γνωστός κομμωτής της Πρέβεζας), ο οποίος μαζί με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης Παναγιώτη Σορόκα, παρουσίασαν γαμπριάτικα κοστούμια και άλλα αντρικά σύνολα.

Επίσης μοντέλο αλλά σε πιο νεανική γραμμή ήταν ο Σωτήρης Σωτηρίου, ο οποίος έχει φωτογραφηθεί πολλές φορές για το κατάστημα Σορόκας.

Σημαντική συμβολή στο όλο concept είχε και η οικογένεια Κυριάκη (από την γνωστή ταβέρνα Ψάθα), αφού μία άσπρη άμαξα με ένα ολόλευκο άλογο υποδέχθηκε και μετέφερε τον ‘’γαμπρό-μοντέλο’’ Φωκίωνα από την είσοδο στο εσωτερικό του NIcopolis.

Σε ρόλο μοντέλο και ο Παναγιώτης Κυριάκης, οδηγός της άμαξας, φωτογραφήθηκε για τις ανάγκες της επιχείρησης Σορόκα, επίσης με νεανικό ντύσιμο.

Η φωτογράφηση ωστόσο δεν περιείχε μόνο ρούχα, αλλά και κοσμήματα από το κατάστημα της κα Μαίρης Νούτση, η οποία διατηρεί κατάστημα κοσμημάτων στην κεντρική αγορά της Πρέβεζας.

Στο ρόλο του μοντέλου για το κατάστημα της κα Νούτση η Κωνσταντίνα Γκούμα, η οποία είναι δημόσιος υπάλληλος στο νοσοκομείο της πόλης.

Φωτογράφος ήταν ο Αντώνης Μαμάκος με τον οποίο η επιχείρηση Σορόκα συνεργάστηκε για πρώτη φορά.

Η επιχείρηση Σορόκα έχει συνεργαστεί σε άλλες φωτογραφίσεις τόσο καλοκαιρινές (με ξύλινο σκάφος και θέα τον Αμβρακικό Κόλπο) όσο και χειμερινές με θέα αεροπλάνα της Αερολέσχης Πρέβεζας με τον φωτογράφο Θωμά Ζιώγκα.

Την ανθοδέσμη για την φωτογράφιση προσέφερε η κα Σπυριδούλα Νταλαγιάννη, η οποία διατηρεί κατάστημα με άνθη-είδη δώρων στο Θεσπρωτικό.

Την επιμέλεια του μακιγιάζ ανέλαβαν τα καταστήματα OZA COSMETICS (Μακιγιάζ: Παντέρα Ειρήνη Μαλλιά: Παπαναστάση Βιβή) του κ. Κώστα Πούλιου, ο οποίος έχει καταστήματα στην Πρέβεζα, Αγρίνιο, Άρτα, Κέρκυρα κι Ιωάννινα.

Σε ρόλο σκηνοθέτη η κα Θεοδώρα Νταλαγιάννη από το κατάστημα Σορόκας με την επιχείρηση να ευχαριστεί και τον υπεύθυνο του Nicopolis Club Ηλία Αλεξανδρή για την παραχώρηση του χώρου για τις ανάγκες της φωτογράφισης.

Τις επόμενες ημέρες θα κυκλοφορήσουν οι φωτογραφίες από το concept που έγινε στο Nicopolis Club.

Το onprevezanews.gr εξασφάλισε τις φωτογραφίες του Backstage με όλους τους πρωταγωνιστές επί σκηνής.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες Backstage: onprevezanews.gr – Γιάννης Βασιλειάδης

Προηγούμενο Άρθρο

Λιτά και ταπεινά γιόρτασε η Ν. Σαμψούντα την Αγ. Τριάδα

Επόμενο Άρθρο

Νέα φάση άρσης των μέτρων – Αυτά τα καταστήματα ανοίγουν

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...