Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 21:43

Λιτά και ταπεινά γιόρτασε η Ν. Σαμψούντα την Αγ. Τριάδα

Την γιορτή της Πεντηκοστής και γιορτή της Αγίας Τριάδος όπως κάθε χρόνο γιόρτασε την Κυριακή η Νέα Σαμψούντα στην εκκλησία της Αγίας Τριάδος λιτά και ταπεινά όμως φέτος, με Θεία Λειτουργία, μοίρασμα των αγιασμένων άρτων και περιφορά της εικόνας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους Ο Δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος, ο Αντιδήμαρχος Ζαλόγγου Γιώργος Σαριάνογλου, ο Πρόεδρος του συμβουλίου της τοπικής κοινότητας Νέας Σαμψούντας, Βασίλης Φουντούκογλου, μέλη του τοπικού συμβουλίου, εκπρόσωποι συλλόγων και πλήθος πιστών από τις γύρω περιοχές καθώς και από Πρέβεζα, που προσήλθαν στον ιερό ναό.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι λόγω κορονοϊού πρώτη φορά φέτος ο εορτασμός της εκκλησίας της Νέας Σαμψούντας μένει χωρίς εκδήλωση, η οποία με την βοήθεια των τοπικών συλλόγων και του τοπικού συμβουλίου ήταν συνήθως πλαισιωμένη με τα καταπληκτικά ποντιακά χορευτικά και τα εξαιρετικά ποντιακά εδέσματα και αποτελούσε πόλο έλξης πολλών πιστών.

και η μη περιφορά της εικόνας είχε ανακοινωθεί, η οποία ωστόσο τελικά πραγματοποιήθηκε, χαρίζοντας χαρά γαλήνη και αισιοδοξία στους πιστούς. Εμείς από την πλευρά μας να ευχηθούμε χρόνια πολλά και του χρόνου να απολαύσουμε την γιορτή της Αγίας Τριάδος όπως την γνωρίζουμε τόσα χρόνια με Υγεία!!!

Προηγούμενο Άρθρο

Τα πρώτα του τηλεοπτικά βήματα κάνει ο γνωστός κομμωτής Σπύρος Νάτσος με καταγωγή από την Πρέβεζα

Επόμενο Άρθρο

Το Backstage της φωτογράφισης του καταστήματος ρούχων Σορόκα στο NIcopolis Club

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...