Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 0:13

Τα πρώτα του τηλεοπτικά βήματα κάνει ο γνωστός κομμωτής Σπύρος Νάτσος με καταγωγή από την Πρέβεζα

Ο Σπύρος ζει στην Αθήνα και είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους και αναγνωρίσιμους κομμωτές. Ο Σπύρος Νάτσος γεννήθηκε στην Πρέβεζα απ’ όπου έφυγε σε ηλικία 16 ετών.

Στα 16 του Έφυγε από την Πρέβεζα για να καταφέρει να κάνει το Όνειρό του πραγματικότητα ο δυναμικός χαρακτήρας του τον έκανε να μην το βάζει κάτω σε όποιες δυσκολίες έπρεπε να αντιμετωπίσει.

Από μικρός του άρεσαν καλλιτεχνικά επαγγέλματα. Και Ιδιαίτερα η κομμωτική αφού πριν ακόμα Πριν ξεκινήσει τη σχολή πειραματιζόταν σε διάφορες παιδικές κούκλες

Έτσι τα 16 του Ξεκίνησε σχολή κομμωτικής και παράλληλα εργάζονταν σε κομμωτήριο. Όπως ο ίδιος λέει « Όταν βάλεις κάτι στόχο τον πετυχαίνεις Έχοντας πίστη στον εαυτό σου ξεκινάς να πετύχεις το στόχο σου χωρίς να υπολογίζεις τις δυσκολίες που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις και βλέπεις πάντα τις καταστάσεις θετικά.

Τα πράγματα για τον Σπύρο εξελίχθηκαν πολύ γρήγορα. Αφού ο εργοδότης του κομμωτηρίου όπου εργαζόταν έβλεπε πόσο παθιασμένα και με πόση αγάπη κάνει αυτό το επάγγελμα και έτσι τον έβαλε κατευθείαν στα βαθιά βάζοντας τον υπεύθυνο του κομμωτηρίου καθώς έβλεπε ότι με το δυναμικό του χαρακτήρα δεν υπήρχε περίπτωση να μην τα καταφέρει.

Μιλώντας στο onprevezanews.gr ο Σπύρος Νάτσος είπε πως λάτρεψε την τέχνη της κομμωτικής. Πριν ακόμα ξεκινήσει τη σχολή του. «Η κομμωτική δεν είναι ένα απλό επάγγελμα, είναι πάθος» υπογράμμισε, λέγοντας το πόσο χαρούμενος και ικανοποιημένος νιώθει όταν βλέπει το αποτέλεσμα στο πρόσωπο της γυναίκας.

Ο Σπύρος Νάτσος το επόμενο διάστημα θα κάνει τα πρώτα του τηλεοπτικά βήματα. Έχει ήδη κλείσει συμφωνία με το τηλεοπτικό κανάλι της Αθήνας ΑΡΤ TV για δική του εκπομπή. Θα σχολιάζει τα χτενίσματα που επιλέγουν celebrity και θα κρίνει κατά πόσο τους ταιριάζουν οι επιλογές που έχουνε κάνει Και όπως μας αποκάλυψε έχει δεχθεί πρόταση στον αέρα της εκπομπής όπου η την καλεσμένος στην Κύπρο για να κάνει σεμινάρια και στην Κύπρο.

Προηγούμενο Άρθρο

Προτάσεις και θέσεις αρχών της «ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ για τα χωριά και την πόλη της Πρέβεζας» για το ζήτημα των αδέσποτων

Επόμενο Άρθρο

Λιτά και ταπεινά γιόρτασε η Ν. Σαμψούντα την Αγ. Τριάδα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...