Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2025 - 15:25

«Το Μαγειριό» βραβεύτηκε για την Αυθεντική Ελληνική Κουζίνα – Νέα μηνιαία πακέτα γευμάτων χωρίς κόπο και σπατάλες

Ένα από τα πιο αγαπημένα στέκια της αυθεντικής ελληνικής γεύσης, «Το Μαγειριό», τιμήθηκε με το Βραβείο Αυθεντικής Ελληνικής Κουζίνας 2026 (GTBB GOLD AWARD) από τον παγκόσμιο οργανισμό Greek Taste Beyond Borders®.

Η βράβευση αυτή αποτελεί αναγνώριση της ποιότητας και της συνέπειας ενός χώρου που παραμένει πιστός στις παραδοσιακές συνταγές, την ελληνική γαστρονομική ταυτότητα και τη χρήση αγνών τοπικών προϊόντων.

Την ίδια στιγμή, το «Μαγειριό» παρουσιάζει μία νέα υπηρεσία που έχει ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον: μηνιαία πακέτα γευμάτων για φοιτητές, εκπαιδευτικούς και συνταξιούχους, με κόστος μόλις 150 ευρώ.

Χωρίς ψώνια, χωρίς μαγείρεμα, χωρίς λάντζα

Η πρόταση του «Μαγειριού» απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να απολαμβάνουν καθημερινά φρεσκομαγειρεμένο φαγητό, χωρίς να αφιερώνουν χρόνο και χρήμα στην προετοιμασία του. Όπως αναφέρεται, «δεν υπάρχει ημερομηνία λήξης – το πακέτο ολοκληρώνεται μόλις συμπληρωθούν τα 26 γεύματα, τα οποία ο πελάτης μπορεί να πάρει όποτε θέλει».

Τι περιλαμβάνει το πακέτο:

  • Ελεύθερη επιλογή γεύματος κάθε μέρα από το καθημερινά ανανεωμένο μενού
  • Συνοδευτικό ψωμί και σαλάτα ημέρας
  • Διαθεσιμότητα από Δευτέρα έως Σάββατο
  • Δυνατότητα παρακολούθησης του μενού μέσω Instagram, TikTok, Facebook ή με ένα απλό τηλεφώνημα στο κατάστημα
  • Καμία διαφορά στην τιμή ανάλογα με το φαγητό – επιλέγετε ό,τι θέλετε, χωρίς περιορισμούς

Η φιλοσοφία πίσω από την υπηρεσία είναι ξεκάθαρη: να προσφέρει σε όλους την εμπειρία του αυθεντικού ελληνικού σπιτικού φαγητού, χωρίς το κόστος και τον κόπο της προετοιμασίας στο σπίτι.

Επικοινωνία

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να δημιουργήσετε το δικό σας πακέτο, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με το κατάστημα «Το Μαγειριό» μέσω τηλεφώνου (σταθερό & κινητό) ή να επισκεφθείτε τα επίσημα social media.

 «Το Μαγειριό» – Εκεί όπου η ελληνική παράδοση συναντά την καθημερινή σας ανάγκη για ποιοτικό φαγητό.

Προηγούμενο Άρθρο

Εγκαίνια Έκθεσης και Στρογγυλή Τράπεζα με θέμα για τον ασβέστη και την αειφόρο δόμηση – (27 Σεπτεμβρίου 2025 και 18 Οκτωβρίου 2025 στο Ιστορικό Τελωνείο, Γέφυρα Πλάκας, Τζουμέρκα)

Επόμενο Άρθρο

«Εγώ, πώς με βλέπω;» – Εργαστήριο για μητέρες στην Πρέβεζα με στόχο τη γνωριμία με τον εαυτό

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...