Τρίτη, 23 Απριλίου 2024, 13:40

Ν.Γεωργάκος: Δημιουργική η συνεργασία μεταξύ Δήμου-Περιφέρειας

Την πολύ καλή συνεργασία Δήμου – Περιφέρειας Ηπείρου εξέφρασε – μιλώντας στη Δημοτική Ραδιοφωνία- ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος. “Μέσω προγραμματικών συμβάσεων με την Περιφέρεια έχουν δρομολογηθεί πολλά και μεγάλα έργα στον Δήμο μας” ανέφερε ο κ. Γεωργάκος, σημειώνοντας μεταξύ άλλων το αλιευτικό καταφύγιο του Μύτικα, το σχολείο στο Κανάλι, την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων των Ιαματικών Πηγών αλλά και τη συνδρομή της Περιφέρειας στην αντιμετώπιση ζημιών σε έκτακτα καιρικά φαινόμενα και γενικότερα οποιαδήποτε ανάγκη παραστεί στον Δήμο.

“Η Περιφέρεια έκανε άμεσα δεκτό οποιοδήποτε αίτημα μας για την κήρυξη περιοχών σε έκτακτη ανάγκη, ενώ μας προσφέρει όποτε χρειαστεί και τα μηχανήματά της” είπε ο κ. Γεωργάκος, υπενθυμίζοντας μεταξύ άλλων και τις 570 χιλ. ευρώ που έχουν εγγραφεί στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας και αφορούν στην βελτίωση των κτιριακών υποδομών του Νοσοκομείου Πρέβεζας.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας επισημαίνει ότι πριν ασκηθεί η οποιαδήποτε κριτική καλό είναι να υπάρχει η σχετική ενημέρωση την οποία ο ίδιος είναι πρόθυμος να προσφέρει σε ότι αφορά την συνεργασία Δήμου – Περιφέρειας.

Πηγή: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Προηγούμενο Άρθρο

Κώστας Μπάρκας: Η κυβέρνηση νομοθετεί εν μέσω πανδημίας, όταν δεν μπορεί να υπάρξει ουσιαστική συζήτηση λόγω του γενικού Lockdown, όταν η Βουλή υπολειτουργεί

Επόμενο Άρθρο

ΥΠΕΝ: Κλιματικά και εισοδηματικά κριτήρια στο νέο «Εξοικονομώ κατ’ οίκον»

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...

Πολιτιστικός Σύλλογος “Παντοκράτορας Πρέβεζας”: Οι απανωτές εκλογές καταλαβαίνουμε πως λειτουργούν με υποσχέσεις και χαϊδέματα αυτιών

Δεν κάνουμε για κανέναν προεκλογική καμπάνια. Η περιοχή του Παντοκράτορα […]