Κυριακή, 28 Απριλίου 2024, 16:11

Η εταιρεία Mast Hotels & Resorts έκοψε την βασιλόπιτα – Ευχές για καλή χρονιά (video)

Την Βασιλόπιτα για το 2024, έκοψε το μεσημέρι της Κυριακής στο κατάστημα OVEN, η εταιρεία Mast Hotels & Resorts, με την οικογένεια Ιωάννου, να υποδέχεται όλους τους καλεσμένους.

Το κατάστημα γέμισε ασφυκτικά στο εσωτερικό του χώρο, από εργαζόμενους στα ξενοδοχεία της εταιρείας καθώς επίσης και από εκπροσώπους των τοπικών Μ.Μ.Ε.

Σύντομους χαιρετισμούς έκαναν η εκπρόσωπος της εταιρείας Ρόη Ιωάννου καθώς επίσης και ο Στράτος Ιωάννου, ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους που έδωσαν το παρών, ενώ ευχαρίστησε και όλους τους εργαζόμενους, τονίζοντας ότι χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχε αυτή η επιτυχία.

Συγκινημένος ο κ. Ιωάννου είπε ότι το 2023 ήταν μια χρονιά σταθμός για τον ίδιο, αλλά και την οικογένειά του με την επιστροφή της μικρής του κόρης, η οποία θα μπει και εκείνη στην μεγάλη ομάδα της εταιρείας.

Η Mast Hotels & Resorts είναι μια αναπτυσσόμενη εταιρεία, η οποία σήμερα διαχειρίζεται εφτά ξενοδοχειακές μονάδες, τέσσερις στο Νομό Πρέβεζας, (δύο στην Πρέβεζα και δύο στην Πάργα) και από μία μονάδα, σε Σύβοτα, Θεσσαλονίκη και Σαντορίνη, απασχολώντας περισσότερους από 400 (συνολικά) εργαζόμενους.

Προηγούμενο Άρθρο

Εύκολο απόγευμα για την Νικόπολη – Κέρδισε τον Κένταυρο Κέρκυρας με 87-58

Επόμενο Άρθρο

Νοσοκομείο Πρέβεζας – Προκηρύχθηκαν οι 5 θέσεις ιατρών

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...