Κυριακή, 28 Απριλίου 2024, 21:23

Νοσοκομείο Πρέβεζας – Προκηρύχθηκαν οι 5 θέσεις ιατρών

Σας κάνουμε γνωστό πως δημοσιεύθηκε η προκήρυξη (ΑΔΑ: 9ΠΟΞ469079-ΓΩΟ) για πλήρωση των παρακάτω θέσεων ειδικευμένων ιατρών επί θητεία κλάδου ιατρών ΕΣΥ του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας ως εξής:

  • Μία (1) θέση Ειδικευμένου Ιατρού ειδικότητας Χειρουργικής στο βαθμό του Επιμελητή Β΄.
  • Μία (1) θέση Ειδικευμένου Ιατρού ειδικότητας Εσωτερικής Παθολογίας στο βαθμό του Επιμελητή Β΄.
  • Μία (1) θέση Ειδικευμένου Ιατρού ειδικότητας Παιδιατρικής στο βαθμό του Επιμελητή Β΄.
  • Μία (1) θέση Ειδικευμένου Ιατρού ειδικότητας Πνευμονολογίας-Φυματιολογίας στο βαθμό του Επιμελητή Β΄.
  • Μία (1) θέση Ειδικευμένου Ιατρού ειδικότητας Ορθοπεδικής -Τραυματιολογίας στο βαθμό του Επιμελητή Β΄

Η αίτηση-δήλωση υποψηφιότητας υποβάλλεται ηλεκτρονικά, μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του Υπουργείου Υγείας: esydoctors.moh.gov.gr, εντός προθεσμίας, η οποία αρχίζει στις 15/03/2024 και ώρα 12.00 (μεσημέρι) και λήγει στις 02/04/2024 και ώρα 15.00. Στην ανωτέρω ηλεκτρονική διεύθυνση οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αναζητούν οδηγίες για την συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης.

Η απόφαση προκήρυξης του Νοσοκομείου μας για τις παραπάνω θέσεις έχει αναρτηθεί στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και στην ιστοσελίδα μας https://www.prevezahospital.gr/component/k2/item/3792-iatroi

Τονίζουμε προς τους ενδιαφερόμενους, ότι το Νοσοκομείο μας αναβαθμίζεται συνεχώς. Ειδικότερα μεταξύ άλλων έχουμε ήδη ολοκληρώσει την προμήθεια νέων μηχανημάτων και έχουμε ανανεώσει σχεδόν το σύνολο του σχετικού με τις ανωτέρω ειδικότητες Ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού ενώ έχουμε την δυνατότητα και την πρόθεση να προχωρήσουμε και σε νέες προμήθειες, που θα καλύπτουν τις επιστημονικές ανάγκες των Ιατρών μας.

Επίσης με υλοποιημένα έργα, και προγραμματισμένες κτηριακές αναβαθμίσεις, όπως η πλήρη ανακατασκευή κλινικών και τα νέα διαμερίσματα εφημεριών, αναβαθμίζουμε το εργασιακό περιβάλλον των Ιατρών μας, ενώ προγραμματίζουμε ήδη το μέλλον του φορέα μας.

Στα πλαίσια αυτά και με δεδομένο το πανέμορφο φυσικό περιβάλλον της περιοχής μας και το καλοσυνάτο και φιλόξενο χαρακτήρα των συμπολιτών μας, καθιστούν την εργασία στο Νοσοκομείο μας άριστη επιλογή για κάθε επιστήμονα.

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Νοσοκομείο 2682361300-1 (τμήμα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού) και 268331333 (γραφείο Διοικητή).

Ο Διοικητής

Δημήτριος Σκανδάλης

Προηγούμενο Άρθρο

Η εταιρεία Mast Hotels & Resorts έκοψε την βασιλόπιτα – Ευχές για καλή χρονιά (video)

Επόμενο Άρθρο

Παρουσίαση του Καλέσματος της ΚΕ του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές στις 9 Ιούνη

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...