Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 6:37

Το ζεμπέκικο του Τάσου Δημητρίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα – Το χειροκρότημα του κόσμου για τον Επίτιμο πρόεδρο (βίντεο)

Στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Πρέβεζα στις 11 και 12 Ιουνίου και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, όλοι όσοι συμμετείχαν έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις, ανανεώνοντας το ραντεβού για το καλοκαίρι του 2023.

Σε ένα από τα διαλείμματα ανάμεσα από τους αγώνες, ο Τάσος Δημητρίου ζήτησε να παίξει από τα ηχεία ένα τραγούδι του Δημήτρη Μητροπάνου με τίτλο ”Μια στάση εδώ”.

Ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Εδαφοσφαίρισης και πρόεδρος του Συλλόγου Πετάνκ Πρέβεζας ”Αμπαλί”  Δημήτρης Καραμανίδης φυσικά δεν χάλασε το χατήρι του Επίτιμου προέδρου και έβαλε το τραγούδι στη διαπασών.

Ο Επίτιμος πρόεδρος μόλις άκουσε την παραγγελιά που έδωσε, αμέσως ξεκίνησε να χορεύει το ζεμπέκικο στους ήχους του Δημήτρη Μητροπάνου.

Όλοι όσοι είδαν τον Τάσο Δημητρίου να χορεύει, ξεκίνησαν να χτυπούν παλαμάκια ρυθμικά, ενώ κάποιοι τραβούσαν βίντεο και φωτογραφίες αποθανατίζοντας τις στιγμές.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Ταξίδι δώρο στους πρωταθλητές και Παγκόσμιο Open ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Α.Γ.Σ Πρέβεζα ”petanque” Κώστας Νικολός

Επόμενο Άρθρο

Γέλια, χαμόγελα κλάματα και ”είναι τρελός ο προεδρός” μετά το τέλος του πρωταθλήματος Εδαφοσφαίρισης (βίντεο)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...