Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 17:35

Ταξίδι δώρο στους πρωταθλητές και Παγκόσμιο Open ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Α.Γ.Σ Πρέβεζα ”petanque” Κώστας Νικολός

Στο ράδιο Πρέβεζα 93 και στην εκπομπή του Γιάννη Βασιλειάδη ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, φιλοξενήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης, ο πρόεδρος του Α.Γ.Σ Πρέβεζα ”petanque” Κώστας Νικολός και ο πρωταθλητής Ελλάδος 2022 Ντίνος Γιαννακός.

Στην εκπομπή και οι δύο αναφέρθηκε στο άθλημα του petanque, τις προσδοκίες, αλλά και του μέλλον του σε παγκόσμιο επίπεδο, φιλοδοξώντας να μπει στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες και γιατί όχι με τα γαλανόλευκα να αγωνιστούν και Πρεβεζάνοι αθλητές.

Τόσο ο Κώστας Νικολός όσο και ο Ντίνος Γιαννακός, μίλησαν και για το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εδαφοσφαίρισης που έγινε με τεράστια επιτυχία στην Πρέβεζα και διοργανώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία και τον Σύλλογο Πετάνκ Πρέβεζας ”Αμπαλί” και με την συνδιοργάνωση του Επιμελητηρίου Πρέβεζας.

Οι 150 και πλέον αθλητές που φιλοξενήθηκαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις, δίνοντας ραντεβού ξανά στην Πρέβεζα τον Ιούνιο του 2023.

Στην εκπομπή όμως δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις αφού ο πρόεδρος του συλλόγου των Πρωταθλητών ανακοίνωσε ότι το δώρο προς την τριάδα των νικητών θα είναι ένα τριήμερο ταξίδι στην Γαλλία, ενώ ανακοίνωσε και την διοργάνωση Παγκόσμιου Τουρνουά Open με την συμμετοχή 400 και πλέον αθλητών από πολλά κράτη του κόσμου.

Στο τέλος της εκπομπής Κώστας Νικολός και Ντίνος Γιαννακός τραγούδησαν ”είμαστε πια πρωταθλητές” σηκώνοντας ψηλά το κύπελλο το οποίο είχαν φέρει στο στούντιο του Ράδιο Πρέβεζα.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη των Πρωταθλητών:

Προηγούμενο Άρθρο

Κοσμάς Κοψάρης, Στέλιος Θ. Μαφρέδας, Η Πρέβεζα στην νεοελληνική ποίηση, Ανθολογία, εκδ. Ίδρυμα Ακτία Νικόπολις, Πρέβεζα 2018

Επόμενο Άρθρο

Το ζεμπέκικο του Τάσου Δημητρίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα – Το χειροκρότημα του κόσμου για τον Επίτιμο πρόεδρο (βίντεο)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...