Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 6:51

Γέλια, χαμόγελα κλάματα και ”είναι τρελός ο προεδρός” μετά το τέλος του πρωταθλήματος Εδαφοσφαίρισης (βίντεο)

Μετά από ένα συγκλονιστικό μεγάλο τελικό ανάμεσα σε δύο πολύ δυνατές ομάδες, ο Α.Γ.Σ Πρέβεζας ”petanque” κατέκτησε το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εδαφοσφαίρισης με την τριπλέτα που αποτελούνταν από τους Ντίνο Γιαννακό, Άγγελο Σαρηγιαννίδη και Άγγελο Ντόντορο.

Η νίκη κρίθηκε στις λεπτομέρειες και στην τελευταία βολή του Ντίνου Γιαννακού ο οποίος κατάφερε και έκανε το τελικό 13-12.

Αμέσως μετά το τι επακολούθησε δεν περιγράφεται, αφού ο κόσμος που παρακολουθούσε για περισσότερο από 1,5 ώρα τον τελικό, ξέσπασε σε φωνές, χειροκροτήματα και κλάματα, μπαίνοντας όλοι μέσα στο γήπεδο.

Ο Ντίνος Γιαννακός ξέσπασε σε κλάματα, διώχνοντας έτσι το άγχος που είχε καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, πέφτοντας στις αγκαλιές της συζύγου του και της κόρη του.

Οι δύο Άγγελοι, Ντόντορος και Σαρηγιαννίδης έδειχναν να μη το πιστεύουν, ενώ μέλη του συλλόγου των πρωταθλητών πετούσαν ψηλά τον πρόεδρο Κώστα Νικολό φωνάζοντας ”είναι τρελός, είναι τρελός ο πρόεδρος”.

Ολόκληρη η Πρέβεζα μια αγκαλιά, πανηγυρίζοντας τους πρωταθλητές Ελλάδος στο πρώτο επίσημο Πρωτάθλημα που έγινε μετά στην σύσταση της Ελληνικής Ομοσπονδίας.

Δείτε το βίντεο με το τι ακολούθησε μετά το τέλος του αγώνα:


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Το ζεμπέκικο του Τάσου Δημητρίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα – Το χειροκρότημα του κόσμου για τον Επίτιμο πρόεδρο (βίντεο)

Επόμενο Άρθρο

Πρέβεζα-Εργασία: Ζητείται οδηγός για διανομή εμπορευμάτων

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...