Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 1:34

Το Επιμελητήριο Πρέβεζας, εφιστά την προσοχή στη σχολαστική τήρηση των  μέτρων προστασίας και υγιεινής

Εργοδότες, εργαζόμενοι και πελάτες, ερχόμαστε αντιμέτωποι με μια πρωτόγνωρη πραγματικότητα στην οποία καλούμαστε όλοι να ανταποκριθούμε  με υπευθυνότητα.

Οι επιχειρήσεις, θα πρέπει να τηρήσουν αυστηρά τα μέτρα προστασίας και τους κανόνες λειτουργίας τους, όπως, την αναλογία των τετραγωνικών μέτρων που αντιστοιχούν στον αριθμό των ατόμων που πρέπει να παρευρίσκονται στους χώρους των επιχειρήσεων, την απόσταση που πρέπει να τηρούν οι εργαζόμενοι μεταξύ τους στους χώρους εργασίας, την τήρηση καταλόγων που αφορούν τα ραντεβού των πελατών – όπου απαιτείται – και την εφαρμογή των ατομικών μέσων προστασίας, δηλαδή τη μάσκα, την υγιεινή των χεριών καθώς και τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Υπενθυμίζεται ότι το Επιμελητήριο Πρέβεζας παρέχει δωρεάν υποστήριξη σε όλες τις επιχειρήσεις-μέλη του σχετικά με τα μέτρα προστασίας, τις πρακτικές οδηγίες για την τοποθέτηση των τραπεζοκαθισμάτων, της σήμανσης, της οριοθέτησης αποστάσεων κ.α.  Στα πλαίσια της νέας πραγματικότητας που έχει δημιουργηθεί  λόγω της πανδημίας τα μέλη μας μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2682029414 (εσ.13) κο. Δρόσο Δημήτρη.

Η αδιαφορία και η χαλαρότητα στην εφαρμογή των μέτρων προστασίας θα γκρεμίσει όλο αυτό που με υπομονή και σκληρή δουλειά  χτίσαμε,  με ολέθριες συνέπειες για όλους μας.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας 

Ιωάννης Μπούρης 

Προηγούμενο Άρθρο

Στην ΕΡΤ 1 η Παραλία Βράχου-Λούτσας σε ζωντανή σύνδεση (VIDEO)

Επόμενο Άρθρο

Απάντηση στο άρθρο του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Δήμου Ζηρού κ. Βασιλείου Κώνστα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...