Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 16:55

Στην ΕΡΤ 1 η Παραλία Βράχου-Λούτσας σε ζωντανή σύνδεση (VIDEO)

Η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας συνεχίζει δυναμικά την επικοινωνιακή της πολιτικη για την προβολή και προώθηση όλων των παραλιών του Νομού ώστε ο μελλοντικός επισκέπτης να καταλάβει πως δεν έχουν τέλος οι ιδιαίτερες και όμορφες παραλίες του Νομού μας!!!!!!

Ο πρόεδρος της Ένωσης συνδέθηκε μέσω Skype από την παραλία Λούτσας-Βράχου για την ροή της εκπομπής “Ασφαλώς…….Καλοκαιρι” όπου συνομίλησε με την παρουσιάστρια της εκπομπής Σταυρούλα Χριστοφιλεα για τις ομορφιές και για τα “Δυνατά χαρτιά” – brand name του Νομού μας.

Η Εξωστρέφεια είναι το δυνατό όπλο για να πάει ο τόπος μπροστά!!!!!Το επόμενο διάστημα θα συνεχίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να προβάλουμε και να φέρουμε πρώτο τον Νομό μας στις προτιμήσεις και επιλογές των μελλοντικών επισκεπτών. Θέλουμε επίσης να δημιουργήσουμε στον επισκέπτη αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς που το έχει τόσο ανάγκη. Κλεινοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ΕΡΤ 1 αλλά και όλους τους συντελεστές της εκπομπής για τον πολύτιμο τηλεοπτικό χρόνο που μας δόθηκε.

Με τιμή 

Το  Δ.Σ.  της  Νέας Ένωσης 

Προηγούμενο Άρθρο

Να ανοίξει το κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στο Καναλάκι και να προσληφθεί προσωπικό για τη καλύτερη εξυπηρέτηση του λαού της περιοχής

Επόμενο Άρθρο

Το Επιμελητήριο Πρέβεζας, εφιστά την προσοχή στη σχολαστική τήρηση των  μέτρων προστασίας και υγιεινής

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...