Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024, 6:08

Την Πέμπτη 29 και την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου η νέα Διανομή Τροφίμων του Προγράμματος ΤΕΒΑ (ώρες 08.00 -13.00 -Δημοτικό γήπεδο Φιλιππιάδας)

Όπως ανακοινώθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας η νέα διανομή τροφίμων στο πλαίσιο του ΕΠ «Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής, για το ΤΕΒΑ/FED 2014-2020» στον Δήμο Ζηρούέχει προγραμματιστεί γιατην Πέμπτη 29 και την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου σε αποθήκη του Δήμου στο δημοτικό γήπεδο Φιλιππιάδας. Οι ώρες κατά τις οποίες θα πραγματοποιηθεί η διανομή είναι από τις 8 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι.

Υπενθυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα το υλοποιεί η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας (Περιφέρεια Ηπείρου) ως Επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης του Επιχειρησιακού προγράμματος, το οποίο περιλαμβάνει τακτικές διανομές τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε ωφελούμενους πολίτες του προγράμματος.

Οι διανομές περιλαμβάνουν χοιρινό κρέας, τυρί φέτα, τυρί γραβιέρα, γάλα εβαπορέ, ρύζι, ηλιέλαιο, χυλοπίτες και σε ορισμένους «τύπους» μέλι.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Δρυμώνας: Εκτός κινδύνου η ηλικιωμένη που πυροβολήθηκε από τον άντρα της

Επόμενο Άρθρο

Η Αγγελική Κωνσταντινίδη εκπροσώπησε το Επιμελητήριο Πρέβεζας στο συνέδριο του Cluster Τουρισμού που διοργανώθηκε από το ICC Women Hellas

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...