Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024, 10:10

Η Αγγελική Κωνσταντινίδη εκπροσώπησε το Επιμελητήριο Πρέβεζας στο συνέδριο του Cluster Τουρισμού που διοργανώθηκε από το ICC Women Hellas

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι διεργασίες του συνεδρίου που διοργανώθηκε από το  ICC Women Hellas με θέμα «Τουρισμός στην Ελλάδα- Νέες τάσεις μετά την Πανδημία» στην οποία συμμετείχε το Επιμελητήριο Πρέβεζας, εκπροσωπούμενο από το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Επιμελητηρίου Πρέβεζας κα Αγγελική Κωνσταντινίδη. Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Μουσείου Ακρόπολης στις 26.09.2022 και διετέλεσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, καθώς και του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου έγιναν στοχευμένες παρεμβάσεις, κατατέθηκαν προτάσεις και έγινε εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ των συμμετεχόντων, επισφραγίζοντας την στρατηγική απόφαση για την ενδυνάμωση όλων εκείνων των εκφάνσεων και παραμέτρων που άπτονται και συνάδουν στην ισχυροποίηση του τουριστικού προϊόντος.

Το Επιμελητήριο Πρέβεζας, δια της εκπροσώπου του, συμμετείχε στις εργασίες του συνεδρίου υπερτονίζοντας την ανάγκη ύπαρξης ουσιαστικού διαλόγου πάνω σε θέματα που απασχολούν τον κλάδο, καθώς και την ανάπτυξη κοινών πρακτικών προώθησης και εισροής σε νέες αγορές.

Η κα Αγγελική Κωνσταντινίδη  ανέφερε συγκεκριμένα την ανάγκη αναδημιουργίας πτυχών του τουριστικού προϊόντος, ώστε αυτές να ανταποκρίνονται στις νέες ανάγκες και αναγκαιότητες που επέφερε η επέλαση της Πανδημίας, και συνέχισε λέγοντας ότι ο βαθμός προσαρμογής του τουριστικού μας προϊόντος στις νέες συνθήκες θα προσδιορίσει καταλυτικά και την περαιτέρω ανάπτυξή του.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Την Πέμπτη 29 και την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου η νέα Διανομή Τροφίμων του Προγράμματος ΤΕΒΑ (ώρες 08.00 -13.00 -Δημοτικό γήπεδο Φιλιππιάδας)

Επόμενο Άρθρο

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ : “Φως” το όνομα της παράταξης του Λάμπρου Γεωργόπουλου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...

Ένωση συλλόγων γονέων και κηδεμόνων: Όλου του κόσμου τα παιδιά και οι λαοί να ζουν ειρηνικά στον τόπο τους!

  Εμείς οι γονείς παρακολουθούμε το τι συμβαίνει στην Παλαιστίνη και την επίδραση που έχει στα παιδιά μας, στα σχολεία και τη σχολική κοινότητα, σε μας τους ίδιους. Η λογική των ίσων αποστάσεων δεν είναι θέση για μας… Χιλιάδες συνάνθρωποί μας, άμαχος πληθυσμός, ασθενείς, τραυματισμένοι, εκτοπισμένοι,  φοβισμένοι άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο,από τους βομβαρδίσμούς από τις δυνάμεις των  Ισραηλινών. Τον τελευταίο καιρό πολλές φορές ξυπνήσαμε και μαύρισε η ψυχή μας. Έγκλημα στα Τέμπη, έγκλημα στην Πύλο, κατακαμένη γη σε όλη την Ελλάδα, πνιγμένη κάθε  […]