Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024, 13:51

Δρυμώνας: Εκτός κινδύνου η ηλικιωμένη που πυροβολήθηκε από τον άντρα της

Σοκ προκάλεσε η είδηση του πυροβολισμού μιας 85χρονης γυναίκας από τον 93χρονο σύζυγό της, στο χωριό Δρυμώνα του Δήμου Ζηρού, ο οποίος στην συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του με το ίδιο όπλο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του onprevezanews.gr το περιστατικό έγινε λίγο μετά της 12 το μεσημέρι της Τρίτης, με το ηλικιωμένο ζευγάρι να βρίσκει ο γιος τους μέσα σε μία τεράστια λίμνη αίματος.

Ο γιος του ζευγαριού κάλεσε αμέσως την αστυνομία και το ΕΚΑΒ, όπου μετέβησαν στο σπίτι των δύο γερόντων.

Δίπλα στον 93χρονο βρέθηκε το κυνηγετικό όπλο με τον οποίο ο άντρας έβαλε τέλος στη ζωή του, αφού πρώτα και για άγνωστους λόγους πυροβόλησε την σύζυγό του.

Η γυναίκα είχε τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Άρτας όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει τραύματα τόσο στα χέρια όσο και στα πόδια, ενώ η ίδια είχε χάσει πολύ αίμα.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των ιατρών δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή της, ενώ οι γιατροί συνεχίζουν να την παρακολουθούν.

Σοκαρισμένοι όλοι οι κάτοικοι του μικρού χωριού δεν μπορούν να το πιστέψουν πως από τη μία στιγμή στη άλλη, το ηλικιωμένο ζευγάρι έφτασε σε αυτή την κατάσταση.

Σοκαρισμένος και ο γιος της οικογένειας, ο οποίος βρίσκεται δίπλα στην μητέρα του.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Σύλληψη στην Πρέβεζα για διακίνηση σκληρών ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν 30 φιξάκια κοκαϊνης (βίντεο)

Επόμενο Άρθρο

Την Πέμπτη 29 και την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου η νέα Διανομή Τροφίμων του Προγράμματος ΤΕΒΑ (ώρες 08.00 -13.00 -Δημοτικό γήπεδο Φιλιππιάδας)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...